Reality19. marts 2015

Romantikken blomstrer mellem Marttin og Mette

Video: Der er amoriner i luften, da parret kommer på date i Det perfekte match.
Af af
Det var et match for Marttin og Mette i programmet.
Det var et match for Marttin og Mette i programmet.
 Foto: Sille Serup/Kanal 4
De har haft et godt øje til hinanden fra dag et i "Det perfekte match". Og Marttin og Mette, har længe gerne villet på date, og en tur i matchboksen, hvor de kan få at vide, om de rent faktisk er et perfekt match. Eller om de har taget helt fejl og i stedet skal til at kigge rundt i flokken af singler for at finde et andet match.

LÆS OGSÅ: Derfor stiller Robinson-Marttin op i "Det perfekte match"

Indtil videre har deltagerne kun fundet to rigtige matches ud af 10 - nemlig Nichlas og Monica, som blev matchet på første dag og Caroline og Anders.

LÆS OGSÅ: Hvem har været sammen med 200 piger?

Daten mellem Marttin og Mette forløber planmæssigt - ren romantik og hesteryg, og de to bliver gladere og gladere for hinanden, selvom Marttin f.eks. ikke normalt ville gå efter en pige med masser af tattoveringer - og Mette normalt ville have en fyr, der er højere end Marttin.

LÆS OGSÅ: Se Freja og Ali gå til den i sengen

Men spørgsmålet er, om de andre deltagere stemmer parret i matchboksen, eller om det bliver det andet par, der også har været på date. Og hvis Marttin og Mette kommer i boksen - er de så et match?

Se med i aften klokken 21.00 på Kanal 4, og find ud af, om Marttin og Mette får lov at se, om de er "Det perfekte match".Sponsoreret indhold