Reality 25. maj

Mai Manniche giver ikke op: Savner en mand

Selv om den 39-årige smykkedesigner har brændt sig gevaldigt på kærligheden, har hun ikke opgivet håbet om at finde den igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sommetider får den tidligere "Beauty Bosserne"-stjerne nok af pressen: – Jeg får lange patter.
Video: Aller TV

Heldigvis er det dog ikke, fordi smykkedesigneren og coronaskeptikeren har mistet troen på kærligheden:

– Selvfølgelig savner jeg en (god) mand i mit liv til at dele op- og nedture med. Men jeg skal nok finde ham i den virkelige verden – for Tinder etc. var jeg kun meget kortvarigt på og orker ikke den slags, forklarer Mai til SE og HØR.

Mai Manniche har ikke opgivet håbet om at finde kærligheden.
Mai Manniche har ikke opgivet håbet om at finde kærligheden.
Foto: Mikael Rieck

Onsdag delte tv-kendissen et opslag på med sine mere end 96.000 følgere på Instagram, hvor hun således satte ord på det savn, hun har til sin ekskæreste:

– Kender I de dage, hvor man ved, det er HELT forkert – men alligevel savner sin ex?, lød det fra Mai, der overfor SE og HØR ikke ønsker at afsløre, hvilken ekskæreste hun hentyder til.

Om ganske få uger er Mai Manniches nye bog, ”Mænd når de er værst” på gaden, og det er netop hendes egne oplevelser med mænd, der har sat gang i skriverierne.

I bogen vil både frøken Manniche og andre kvinders historier med mænd således blive fortalt, og smykkedesigneren har tidligere afsløret, at hun ønsker, at bogen skal både ”forarge og chokere” læserne.

Sponsoreret indhold