Kendte24. maj 2023

Mai Manniche efter brud med ekskæresten: Savner ham

Det er ikke altid, at hjertet og hjernen følges ad, når det kommer til kærlighed. Det kan Mai Manniche i den grad skrive under på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mai Manniche er ikke altid vild med at tale med pressen: – Jeg får lange patter.
 Video: Aller TV

– Kender i de dage, hvor man ved, det er HELT forkert – men alligevel savner sin ex?

Sådan spørger den 39-årige smykkedesigner Mai Manniche i et opslag på Instagram, som hun deler med sine mere end 96.000 følgere.

I slutningen af januar afslørede frøken Manniche, at hun i halvandet år var blevet svindlet af en mand, hun havde haft et forhold til. Efterfølgende så flere sandheder dagens lys, og det viste sig imidlertid, at manden var Nicolai Peitersen, der sideløbende med Mai Manniche også havde dannet par med grevinde Alexandra.

Mai Manniche fortæller, at hun på nuværende tidspunkt ikke søger efter kærligheden på Tinder eller andre datingapps.
Mai Manniche fortæller, at hun på nuværende tidspunkt ikke søger efter kærligheden på Tinder eller andre datingapps.
 Foto: Hanne Juul

Og hvis det er denne ekskæreste, som smykkedesigneren og coronaskeptikeren har i tankerne, så er det måske også årsagen til, at hun i samme opslag fortæller, at hun forsøger at huske sig selv på, hvorfor hun ”vendte ham ryggen”, når savnet opstår.

Om ganske få uger er Mai Manniches nye bog, ”Mænd når de er værst” på gaden, og det er netop hendes egne oplevelser med mænd, der har sat gang i skriverierne.

I bogen vil både frøken Manniche og andre kvinders historier med mænd således blive fortalt, og smykkedesigneren har tidligere afsløret, at hun ønsker, at bogen skal både ”forarge og chokere” læserne.

Og alt tyder på, at skriveprocessen har været ganske givende:

– For mig var det meget healende at læse, hvordan andre kvinder også har været igennem samme oplevelse. Det hjalp mig meget, og så tænkte jeg, at jeg ville lave en bog om det, hvor jeg skriver andre kvinders historier, forklarede Mai til SE og HØR for få måneder siden.

SE og HØR har været i kontakt med Mai Manniche, der ikke ønsker at afsløre, hvilken ekskæreste hun hentyder til i sit Instagram-opslag.

Sponsoreret indhold