Eksperter i "Luksusfælden" gav op: Sådan går det Tino i dag

Natasja og Tino fra Esbjerg endte med at gå hver til sit, efter de havde fået besøg af \

Natasja og Tino fra Esbjerg endte med at gå hver til sit, efter de havde fået besøg af "Luksusfælden"s eksperter.

Foto: TV3

I aftens udgave af "Luksusfælden" blev lastbilchaufføren Tino, 26, fra Esbjerg overladt til at sejle i sin egen sø, efter han og kæresten Natasja havde fået besøg af de økonomiske eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen. 

I programmet forlod Tino kæresten Natasja, der er gravid med parrets tredje barn, og derefter valgte de to eks'er at gribe deres økonomiske situation forskelligt an. 

Natasja valgte at følge det budget, eksperterne havde lagt for hende, til punkt og prikke, og hun havde dermed udsigt til at blive gældfri på halvandet år. 

Helt anderledes så det ud for Tino, der trods eksperternes opfordring, valgte ikke at skære ned på sit forbrug af fastfood, smøger og bil. 

Derfor endte det med, at den økonomiske ekspert Kenneth Hansen rev forhandlingerne med kreditorerne og det budget, de havde lagt for ham, itu, da det stod klart, at han ikke ønskede hjælp fra "Luksusfælden"s eksperter. 

Da programmet sluttede, blev det fortalt, at Tino selv ville forsøge at finde en løsning på sine økonomiske problemer, og da SE og HØR taler med Tino, der nu er jobsøgende, kan han da også fortælle godt nyt. 

- Jeg kontaktede mine kreditorer, og så har jeg fået lidt afslag nogle steder og sådan, fortæller Tino til SE og HØR.

Hans eks Natasja har udsigt til at blive gældfri på bare halvandet år, men Tinos gældsafvikling kommer ikke til at ske i samme tempo, afslører han. 

- Det går lidt langsommere, end jeg havde regnet med, sådan er det jo. Det skal nok ske. Jeg er ung endnu jo, konstaterer Tino. 

Den tidligere lastbilchauffør lever da heller ikke i askese for at blive gældfri: 

- Jeg har stadigvæk bil, og jeg ryger også stadig, og jeg spiser også fastfood. Ikke lige så meget, men jeg spiser det da stadigvæk, indrømmer Tino, der i aftens program blev opfordret til et rygestop, bilsalg og en nedskæring i fastfood-forbruget. 

I aftenens udgave af "Luksusfælden" så vi, at Tino gik fra kæresten Natasja, der ventede parrets tredje barn. 

- Det var nok sket alligevel, lyder det fra Tino om bruddet. 

- Vi har det rigtig fint sammen. Vi er bare gode venner, beskriver han sit nuværende forhold til Natasja. 

Tino lægger ikke skjul på, at han fortryder, at han deltog i "Luksusfælden":

- Det var aldrig mit ønske. Det var for Natasjas skyld, jeg sagde ja til det. Jeg havde sådan set ikke rigtig lyst til det, for jeg vidste, at det går mere ud på at lave fjernsyn end at hjælpe folk, lyder det fra Tino. 

Esbjergenseren er ganske fortrøstningsfuld, når det kommer til udsigten til at blive gældfri: 

- Der er ikke så meget andet end at betale de penge, man skylder.

SE og HØR har gentagne gange forsøgt at kontakte Natasja, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close