Havde 1,1 mio. i gæld og kæresten skred: Sådan går det Mia i dag

Mia og Claus er som nyforelskede - selv efter fire år sammen - men kommer deres parforhold til at overleve en tur gennem \

Mia og Claus er som nyforelskede - selv efter fire år sammen - men kommer deres parforhold til at overleve en tur gennem "Luksusfælden"?

Foto: TV3

Fremtiden tegnede ualmindelig mørk for 32-årige Mia fra Randers.

Med en gæld på over 1,1 million kroner var den unge kvinde godt i gang med at vinke farvel til nogensinde at blive gældfri – og midt i det økonomiske kaos måtte hun endda vinke farvel til kæresten gennem mere end fire år.

Claus valgte – ganske overraskende og ganske spontant – at forlade Mia i aftenens afsnit af ”Luksusfælden”, efter at han fik sandheden at vide om hendes økonomi.

Så fremtiden tegnede altså alt andet end lys for den unge mor.

Men humøret er heldigvis højt – for Mia har fået sin økonomi på ret køl igen efter eksperterne Mette Reissmann og Jan Swyrtz’ besøg.

De sørgede nemlig for at få hendes enorme gæld delt, så hendes tidligere kæreste nu hæftede for halvdelen. Desuden sørgede de for at få Mia til at indse, at hun skulle finde en billigere bolig, ligesom de også opmuntrede hende til at sætte alle kræfter ind på at finde et job.

Og Mia har lyttet til eksperterne – og økonomien kører i dag på skinner. Mia bor i en billigere lejlighed, og hun har stadig fast job.

Du kan se et klip, hvor eksperterne forelægger sandheden om Mias gæld i videoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det fortæller Mia til SE og HØR.

- Det går bare så godt. Jeg er så glad. Alt bliver betalt til tiden, og der er overskud på alle konti, lyder det glad fra Mia, der sørger for, at de overskydende penge nu kastes efter gældsafviklingen, så hun fortsat kan glæde sig over at blive gældfri om 13 år.

Tidligere havde Mia helt droppet at betale af på sin gæld, hvilket betød, at den voksede med svimlende 100.000 kroner hvert år. Nu bliver gælden ikke større, men tværtimod mindre.

I aftenens afsnit måtte en måbende Mia se til, mens hendes kæreste gennem fire et halvt år pludseligt forlod hende. Til trods for at han havde lovet at støtte hende igennem det hele – og til trods for, at det var ham, der i første omgang havde meldt hende til programmet.

- Claus gik fra mig, og jeg ved simpelthen ikke, hvad der skete. Det må guderne vide. Jeg ved ligeså lidt som jer. Det har været svært i starten at undvære Claus’ støtte selvfølgelig, fordi det ligesom var ham, der havde sat i gang i alt det her. Så lige pludseligt at skulle stå med det hele alene har selvfølgelig været mega hårdt. Jeg føler mig i den grad svigtet, lød det fra Mia i aftenens afsnit af ”Luksusfælden”.

På spørgsmålet om hun stadig taler med Claus i dag, lyder det kort og kort til SE og HØR:

- Det har jeg ingen kommentarer til.

Ifølge "Luksusfælden" har Mia og Claus dog ingen kontakt i dag.

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close