Par i "Luksusfælden" lader økonomien sejle: Koster det forholdet?

Natasja og Tino venter deres tredje barn sammen, men de har overhovedet ikke styr på økonomien.

Natasja og Tino venter deres tredje barn sammen, men de har overhovedet ikke styr på økonomien.

Foto: TV3

25-årige Natasja og 26-årige Tino har været sammen i syv år og venter deres tredje barn sammen. 

Og man må i den grad konstatere, at den klassiske syv-års krise kradser hos parret fra Esbjerg.

Natasja og Tino, der er henholdsvis på barsel og arbejder som lastbilchauffør, har totalt mistet overblikket over deres økonomi, og derfor har de hidkaldt de økonomiske eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen fra "Luksusfælden". 

Ikke nok med at parret har et meget afslappet forhold til kviklån og at købe ting på afbetaling, så låner parret også hver måned penge af familie og venner, så der er penge til mad på bordet hele måneden. 

Da "Luksusfælden"s økonomiske eksperter gør parrets samlede gæld op, får de et gevaldigt chok: Parret skylder i alt 692.000 kr., hvoraf 205.000 kr. er penge, som er lånt af familie og venner. 

Alene budgetposten mad er på over 8.000 kr., og hver måned smider parret 4.000 kr. på usund takeaway. 

I klippet, som du kan se herunder, afslører Natasja, at det har tærret på hende og Tinos parforhold, at økonomien sejler. 

Parret, der venter barn nummer tre, har da også været fra hinanden adskillige gange, fordi de ikke kunne blive enige om, hvordan deres uoverskuelige gæld skal gribes an. 

Spørgmålet er, om parret er villige til at ændre drastisk på deres livsstil, eller om turen i "Luksusfælden" ender med at koste Natasja og Tino parforholdet? Få svaret i "Luksusfælden", der sendes i aften kl. 20 på TV3 .

Se Natasja fortælle om hende og Tinos hårdt prøvede parforhold i klippet herunder:

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close