Luksusfælden9. september 2015

Så du ”Luksusfælden”? Sådan går det Søren og Jacqueline i dag

De to eksperter rejste tirsdag aften til Aabenraa for at hjælpe Søren og Jaqueline, som drømte om en fremtid som ejere af et Bed & Breakfast - men økonomien sejlede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_aabenraa_13.jpg
 TV3

Tirsdag aften var ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Aabenraa for at hjælpe det unge par Søren og Jacqueline. Parret drømte om at flytte sammen og starte et Bed & Breakfast-eventyr, men drømmen havde lange udsigter til at blive til virkelighed.

Sørens økonomi hang nemlig i laser, men det var ikke kun ham, der skulle have en opsang. De to eksperter måtte også efter Jaqueline, som var noget af en kontrolfreak, der havde svært ved at stole på Søren. I stedet havde hun opsat en række krav i form af lange lister om, hvad Søren måtte – og specielt ikke måtte – bruge pengene på.

Eksperterne slog derfor fast, at Jaqueline skulle lære at slippe kontrollen – eller helt overveje, om hun i stedet burde forlade sin kæreste. Parret blev sammen, og det er noget, som Jaqueline er glad for den dag i dag:

– Søren er jo så dejlig udramatisk, at eksperterne var nødt til at gå lidt i flæsket på mig. Det var jeg ikke helt tilfreds med, men generelt er jeg meget tilfreds med vores deltagelse. Det var naturligvis også hårdt, men det er på ingen måde noget, som jeg har fortrudt, siger Jaqueline til Realityportalen.dk, hvor hun dog tilføjer, at dét med at slippe tøjlerne ikke altid har været lige let:

– Det har været skræmmende at afgive kontrol. Men Søren klarer det flot, og han betaler meget mere af på gælden, end han egentligt skal. Så vi er bare lykkelige, siger Jaqueline til Realityportalen.dk.

Parret har tilmed købt et hus – eller de er hvert fald blevet enige om en pris, så snart kan drømmen om Bed & Breakfast også blive til virkelighed. Og økonomien er også i bedring.

- Det går rigtigt godt her. Vi får betalt af på gælden, og så har vi vist lige købt hus i dag – det hus, som man også så i programmet. Vi er i hvert fald blevet enige om en pris, som begge parter er tilfredse med, fortæller hun.

– Herefter skal der naturligvis laves en del på huset, men jeg gætter på, at vi kan være klar med det hele inden for et år eller to, siger Jaqueline til Realityportalen.dk.

Sponsoreret indhold