Luksusfælden24. marts 2015

Så du Trine og Martin i "Luksusfælden"? Sådan går det dem nu

De vordende forældre skyldte 1,3 millioner og måtte søge gældsanering
Af af
Se klip fra aftenens afsnit af "Luksusfælden" her
Se klip fra aftenens afsnit af "Luksusfælden" her
 Foto: TV3Tirsdag aften var 'Luksusfældens' rejst til Ejby på Fyn. Her bor Trine på 35 år sammen med sin mand, Martin på 36 år, samt deres elskede rottweiler Ebbe.

Parret ventede en lille pige, men trods de lykkelige omstændigheder var der ikke megen glæde at spore hos parret, for økonomien hang i laser, gælden hobede sig op, og fremtiden tegnede alt andet end lys.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i 'Luksusfælden'

Faktisk havde Trine på grund af en tidligere tvangsauktion en gæld, der var endt på svimlende 1.330.000 kroner - og parrets eneste løsning var ifølge Jan Swyrtz og Carsten Linnemann at søge om gældsanering.

Men det var også vigtigt, at parret fik skilt sig af med deres elskede hund Ebbe, lige som bilen skulle sælges, og Martin skulle sætte alle kræfter ind på at finde et job, der var bedre betalt end det job i supermarkedet, som han havde.

I dag har familien sagt farvel til både hund og bil, fortæller Trine til SE og HØR:

LÆS OGSÅ: 'Luksusfældens' eksperter i chok: Gør du grin med os?

- Ebbe er vi kommet af med. Han kom hjem til den familie, som man også hører om til sidst. Vi har ikke været nede og besøge ham endnu, men vi har været ude og se ham træne. Og så snakker vi jævnligt med dem, der har ham. Vi har kontakt stadigvæk, og det er dejligt, siger Trine og tilføjer, at bilen også er væk.

Martin har dog endnu ikke fundet et job med en bedre løn, og det er der en forklaring på, fortæller Trine til SE og HØR:

- Som vi også har snakket om, så skal man ikke bare tage hvad som helst. Dur man så ikke til det og ender på gaden igen uden job, så er man dårligere stillet end med det job, man har, siger Trine.

LÆS OGSÅ: Eksperterne til højgravide Trine: I har ikke råd til at få et barn

Parret havde besøg af 'Luksusfældens' eksperter i januar - og Trine er lykkelig for, at hendes mand valgte at kontakte de økonomiske eksperter, som sørgede for at lave en række gode aftaler med parrets kreditorer. Det har givet en længe ventet ro, specielt hos Trine, som var meget tynget af sin økonomiske situation:

- Det har givet enorm meget ro for mit vedkommende. Nu var det hovedsageligt mig, den var galt med og mig, der fyldt i bøtten. Det har givet mig rigtig meget. Jeg kan begynde at smile igen, jeg kan begynde at se de sjove ting i hverdagen. Jeg sover om natten på trods af, at jeg er nybagt mor, siger Trine og tilføjer:

- Det har givet os et lys for enden af tunnelen. De har givet os noget at arbejde med og for.


Sponsoreret indhold