Eksperterne til højgravide Trine: I har ikke råd til at få et barn

Se klip fra aftenens afsnit af ’Luksusfælden’ her

Se klip fra aftenens afsnit af ’Luksusfælden’ her

Foto: TV3I aften er 'Luksusfældens' to eksperter rejst til Ejby på Fyn. Her bor højgravide Trine på 35 år sammen med sin mand, Martin på 36 år, samt deres elskede rottweiler Ebbe.

Men trods de lykkelige omstændigheder er der ikke megen glæde at spore hos parret, for økonomien hænger i laser, gælden hober sig op, og fremtiden tegner alt andet end lys.

Faktisk har Trine på grund af en tidligere tvangsauktion en gæld, der er endt på svimlende 1.330.000 kroner - og snart skal parret også betale for mad, tøj, bleer og vuggestueplads til deres kommende datter.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i 'Luksusfælden'

- Martin og Trine har slet ikke regnet på, hvad det kommer til at betyde for deres økonomi, når de får et barn, siger eksperten Carsten Linnemann i klippet fra aftenens afsnit, som du kan se i bunden af denne artikel.

- I er nødt til at erkende, at med den indtægt, I har - og I hæfter samlet for en gæld - så bliver I aldrig gældfri, siger Carsten Linnemann, inden Trine grådkvalt svarer:

- Det er en hård klump at sluge. Jeg ved ikke, om vi aldrig nogensinde kommer til at sluge den. Det er noget, vi skal hjem og have bearbejdet, siger højgravide Trine, der er så tynget af sin situation, at hun har svært ved at sove om natten - og hendes dårlige humør og samvittighed påvirker også hende og Martins forhold.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfældens' eksperter i chok: Gør du grin med os?

- Som det er lige nu, har I simpelthen ikke råd til at få et barn, lyder de hårde ord fra Carsten Linnemann.

Parrets eneste løsning er ifølge Jan Swyrtz og Carsten Linnemann at søge om gældsanering, for Trine og Martins indtægter er alt for små til nogensinde at kunne gøre dem gældfrie.

Se, om det lykkedes eksperterne at få parrets økonomi på ret køl i aften klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Diana raser: 'Luksusfælden' har kun gjort vores økonomi værre

Og se klippet fra aftenens afsnit her:


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close