Luksusfælden10. marts 2015

’Luksusfældens’ eksperter i chok: Gør du grin med os?

Se klippet fra aftenens program her
Af af
Se klippet fra aftenens program her - i aften deltager Nanna. Her sammen med sin ven Casper
Se klippet fra aftenens program her - i aften deltager Nanna. Her sammen med sin ven Casper
 Foto: TV3Tirsdag aften drager 'Luksusfældens' to eksperter til Amager. Her bor 25-årige Nanna i en lille lejlighed.

Og den unge kvinde har mere end brug for eksperterne Carsten Linnemann og Mette Reissmanns hjælp, for Nanna har slet ikke overblik over de enorme mængder penge, som hun bruger på skønhedspleje.

Hver måned har Nanna således brugt svimlende 16.600 kroner på blandt andet større læber, hår og shopping - og den unge kvinde, der kun arbejder deltid som kundeservicemedarbejder, har på et år lånt imponerende 260.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i 'Luksusfælden'

Og som om at det ikke var nok, opdager de to eksperter, at Nanna tilmed har brugt svimlende summer, efter at hun har tilmeldt sig 'Luksusfælden'. Og det gør i den grad de to eksperter chokerede.

- Undervejs har Carsten og jeg i vores arbejde stødt på nogle foruroligende oplysninger. Det må vi sige, lyder det fra Mette Reissmann, inden Carsten Linnemann tilføjer:

- På din kontoudtog kan vi se, at ni dage efter at du tilmeldte dig 'Luksusfælden', så går du ud shopper for 8.700 kroner. Du får lavet læber for 1.700 kroner, er det korrekt?, lyder det således vredt fra Carsten Linnemann, inden Nanna svarer:

LÆS OGSÅ: Diana raser: 'Luksusfælden' har kun gjort vores økonomi værre

- Ja. Jeg har slet ikke været bevidst om, at jeg brugte 8.700 kroner, efter at jeg tilmeldte mig.

- Det overstiger altså min fatteevne, at man ikke kan være bevidst om, at man shopper for 8.700 kroner, siger Carsten Linnemann, inden han supplerer:

- Jeg er nødt til at spørge dig, om du gør grin med Mette og jeg? Der er jo andre, der har brug for vores hjælp, siger Carsten Linnemann i klippet, som du kan se herunder.

Du kan se hele afsnittet med Nanna i aften, når 'Luksusfælden' bliver sendt klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold