"Luksusfælden": Mia skylder 1,1 mio. kr. - vil det koste hende forholdet?

Mia og Claus er som nyforelskede - selv efter fire år sammen - men kommer deres parforhold til at overleve en tur gennem \

Mia og Claus er som nyforelskede - selv efter fire år sammen - men kommer deres parforhold til at overleve en tur gennem "Luksusfælden"?

Foto: TV3

32-årige Mia fra Randers hænger på så stor en gæld, at hendes kæreste Claus har tilkaldt hjælp fra eksperterne i "Luksusfælden". 

Mia og Claus har dannet par i fire år og er som nyforelskede, men de lyserøde briller bliver hurtigt lagt på hylden, da Mette Reissmann og Jan Swyrtz har gransket Mias økonomi. 

Mia hænger på en gæld med sin ekskæreste, fordi deres hus røg på tvangsauktion, og hendes samlede gæld er på svimlende 1,1 mio. kr. 

Til at starte med giver Claus udtryk for, at han er villig til at gå langt for at hjælpe sin kæreste, men da de økonomiske eksperter bliver ved med at afsløre ubehageligheder om Mias økonomi, trækker han følehornene mere og mere til sig. 

I klippet, som du kan se herunder, fortæller Mette Reissmann og Jan Swyrtz Mia, at hendes milliongæld på bare ét år er vokset med hele 100.000 kr., fordi hun helt har droppet af betale af på sin uoverskuelige gæld. 

I samme periode har den arbejdsløse Mia formået at spare over 50.000 kr. op til blandt andet sin søns konfirmation, men samtidig har hun også lånt 30.000 kr. af Claus, fordi hun manglede penge til et indskud.

De informationer kommer i den grad bag på Claus - og spørgsmålet er, om milliongælden kommer til at koste Mia forholdet?

Se de økonomiske eksperter forelægge sandheden om Mias økonomi i klippet: 

"Luksusfælden" vises i aften kl. 20 på TV3. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close