Luksusfælden28. august 2018

Parkrise i "Luksusfælden": Mor har spillet 29.000 kr. op fra børnenes konti

Mette og Allan fra Aabenraa har søgt hjælp hos "Luksusfældens" eksperter - og det er ikke kun økonomien, men også ægteskabet, der skranter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-08-28_kl._13.55.06.png
 Foto: TV3

Aldrig har "Luksusfælden"s eksperter rystet så misbilligende på hovedet, og Mette Reissmann bruger endda vendingen "økonomisk selvmord" om 31-årige Mette og Allan fra Aabenraa, der i denne uge har søgt hjælp i TV3's program, som i år kan fejre 10-års jubilæum.

Mette og Allan, der netop er blevet forældre til barn nummer tre, har søgt hjælp hos de økonomiske eksperter Kenneth Hansen og Mette Reissmann, fordi deres økonomiske kvaler er blevet totalt uoverskuelige.

Det er ikke kun deres økonomi, men også deres ægteskab, der hænger i en tynd tråd.

Hverken Mette, der er pædagog på barsel, eller Allan, der arbejder som tjener, er villige til at tage ansvar over deres økonomi, og bebrejdelserne fyger mellem parret.

Hustruen mener, at Allan bruger for meget tid og for mange penge på sin bil, men så finder de økonomiske eksperter ud af, at Mette har hævet 29.000 kr. fra deres børns Rasmus Klump-konti, som hun har spillet væk online.

Se parrets reaktioner i klippet herunder - artiklen fortsætter under videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Da eksperterne har gransket parrets økonomi, ser det katastrofalt ud for parret fra Aabenraa: Deres gæld er på knap 956.000 kr., og på bare ét år har de oprettet 19 lån, hvoraf nogle har så skyhøj en ÅOP, at parret først kan blive gældfri om 44 år.

Du kan se, om Mette og Allan lytter til eksperternes råd i aften kl. 20 på TV3.

Som optakt til sæsonpremieren kan du se "Luksusfælden LIVE" på TV3's Facebook-side fra kl. 19.30 til 20. Her kan du stille de økonomiske eksperter Carsten Linnemann og Gustav Juul spørgsmål live på Facebook.

null

Sponsoreret indhold