Efter "Luksusfælden": Mette og Allan er flyttet fra hinanden

Deres deltagelse i \

Deres deltagelse i "Luksusfælden" satte for alvor tankerne i gang hos Allan og Mette fra Aabenraa.

Foto: TV3

Da de økonomiske eksperter Mette Reissmann og Kenneth Hansen vinkede farvel til Mette og Allan i Aabenraa i aftenens afsnit af "Luksusfælden", så det noget mere lovende ud for det forgældede par. 

"Luksusfælden"s eksperter havde fået omstruktureret så meget i parrets kaotiske økonomi, at de gik fra at kunne være gældfri på kun syv år og ikke 44 år, som de oprindeligt fik stillet i udsigt. 

Men trods eksperternes hjælp afslører 31-årige Mette fra Aabenraa, at ikke alt er fryd og gammen. 

- Allan og jeg har valgt, at vi skal flytte fra hinanden i et stykke tid, fortæller Mette til SE og HØR. 

- Efter vi havde været med i "Luksusfælden", fik vi rigtig mange tanker sat i spil. Der var jo meget fokus på vores parforhold i "Lukusfælden" i den forstand, at vi er blevet konfronteret med de sidste syv år af vores liv, forklarer moderen til tre. 

- Det har vækket noget, som Allan og jeg har behov for at bearbejde hver for sig, tilføjer hun. 

- Vi har brug for noget ro. Den bedst mulige måde at kunne finde os selv på, og for at kunne være de bedste rollemodeller for vores børn, så vi har valgt, at vi skal finde os selv hver for sig og så finde ud af, hvad der skal ske, forklarer Mette, der er pædagog, men som for tiden er på barsel med sin søn på tre måneder. 

Mette fortæller, at hun er ekstra opsat på at finde et job efter sin barsel, da eksperterne har stillet i udsigt, at hun og Allan kan blive så hurtigt gældfri. 

- Vi har selv sat os i den situation, erkender Mette om deres økonomiske situation. 

Selvom hun og Allan flytter hver til sit, er de begge med på at få deres gæld til livs. 

- Vi har aftalt, at det er en fælles gæld, og det er noget, vi fælles skal betale af på. Det er vi indstillede på at gøre sammen, fortæller Mette til SE og HØR. 

Selvom det altså i sidste ende endte med at koste parforholdet, er Mette glad for, at hun og Allan deltog i programmet. 

- Vi var megastolte af vores indsats, og det er heller ikke fordi, det har været spildt at være med i "Luksusfælden". Vi er bare kommet til et sted i vores liv, hvor vi bliver nødt til at gøre op med os selv, hvad der skal ske, for vi har også vores børn at tage hensyn til, forklarer Mette. 

- Det var rigtig hårdt, men på den anden side lærer man også rigtig meget om sig selv, fortæller Mette om at medvirke i "Luksusfælden". 

- Så der er aldrig noget, der er så slemt, at det ikke er godt for noget andet, afslutter Mette. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close