Luksusfælden12. august 2016

Medvirkende i 'Luksusfælden' får dødstrusler

Store personlige omkostninger forbundet med at være med i TV3's programmer om dybt forgældede danskere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_katrine_0.jpg
 Foto: TV3)

Det har ikke kun hårde økonomiske konsekvenser at medvirke i TV3's program 'Luksusfælden' om dybt forgældede danskere.

Også på den menneskelige konto bliver der trukket store veksler i forbindelse med deltagernes medvirken i programmet.

Flere af deltagerne har oplevet stærkt ubehagelige reaktioner på deres medvirken fra omverdenen, og enkelte har sågar modtaget dødstrusler, efter at de har udstillet deres håbløse økonomiske situation på TV, hvilket man skulle mene burde være slemt nok i sig selv.

I dagens udgave af Ekstra Bladet fortæller nogle af deltagerne om den meget kedelige bagside af medaljen ved at lade eksperterne stikke næsen i deres finanser - et gennemsyn der som oftest resulterer i, at eksperterne ordinerer en streng, økonomisk hestekur, der skal få de medvirkendes økonomi på fode igen.

'Din luksuskælling' og 'du skal dø'' er ifølge avisen nogle af de meget ubehagelige reaktioner som deltagerne er blevet mødt med fra folk, der har set dem i fjernsynet.

Kun to tør stille op med navn i avisen og melde ærligt ud om de trusler og ubehageligheder deres medvirken har afstedkommet.

En af dem er den 34-årige sangerinde Katrine Daugaard, der efter at have brugt 26.000 kroner, som hun fejlagtigt havde fået udbetalt af SKAT, meldte sig til programmet for at få hjælp til at redde privatøkonomien.

Hun følte, at folkene bag programmet mest sigtede på at skabe intriger, da de fandt ud af, at Katrines økonomi ikke var helt så slem som forudset.

Efter at kameraerne var slukket begyndte ubehagelighederne.

- Jeg har fået mordtrusler. Folk ringer mig op og siger 'din luksuskællin' og 'du skulle dø' - det har påvirket mig meget, fortæller Katrine til Ekstra Bladet.

Også folk tæt på hende har reageret.

- Jeg har også mistet venner og været uvenner med tæt familie, fordi de ikke brød sig om, at jeg medvirkede i programmet, siger Katrine.

Hun blev også fyret fra et af de bands, hun sang i som følge af sin medvirken i 'Luksusfælden.

I dag har hun dog nok at lave på den front som forsanger i bandet 'Fede Finn og Funny Boys'.

Læs her hvordan Katrine Daugaard følte sig fremstillet som en 'dum gås' i 'Luksusfælden'.

Sponsoreret indhold