Luksusfælden22. september 2015

"Luksusfælden": - Hvordan skal vi hjælpe, når du handler så åndsvagt?

I aften besøger eksperterne fra ”Luksusfælden” Christine og Thomas fra Kvanløse. Parret skylder over én million kroner, og eksperterne er chokerede over, at Thomas har smidt 15.000 kroner efter et nyt TV, blot 14 dage efter at de tilmeldte sig programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_kvanloese_2.jpg
 TV3

Tirsdag aften er ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Kvanløse ved Holbæk. Her bor det unge par Kristine (26) og Thomas (34), og parret har mere end brug for eksperternes hjælp – for gælden er endt på svimlende 1.103.000 kroner.

Økonomien truer med at ødelægge parrets forhold, for Thomas engagerer sig ikke i parrets skrantende økonomi. I stedet vælger han at købe et dyrt fjernsyn til 15.000 kroner, blot 14 dage efter at parret tilmeldte sig programmet.

- Hvordan skal vi hjælpe, når du handler så åndssvagt, lyder det fra eksperterne i klippet fra aftenens program, som du kan se lige her.

Da de to eksperter begynder at granske parrets økonomi, finder de dog ud af, at det ikke kun er Thomas, der har problemer.

For med to katte, adskillige fritidsaktiviteter og tre store hunde fosser pengene ud af parrets konti.

Eksperterne er derfor ikke sene til at konkludere, at parret må i gang med en større livsomlægning, hvis de skal redde økonomien – og forholdet.

Se, hvordan det går i aften på TV3 kl. 20.00. Og herunder kan du se klippet fra aftenens program.

Sponsoreret indhold