Luksusfælden25. september 2018

"Luksusfælden"-par vil have dyrt bryllup: Har kæmpe ludomani-gæld

Anne Mette og Bjarke drømmer om et kæmpe bryllup til 100.000 kr., men deres gæld står i vejen for at realisere drømmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_thisted_4.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" går turen til Thisted, hvor Anne Mette på 28 og Bjarke på 34 har hidkaldt de økonomiske eksperter Carsten Linnemann og Louise Frost.

Parret drømmer om at blive gift og holde et kæmpe, dyrt bryllup, men Anne Mettes tidligere billån og Bjarkes ludomanigæld sætter en stopper for bryllupsplanlægningen.

Parret er frustrerede over, at de ikke kan finde penge i budgettet til at betale deres kreditorer, men da de økonomiske eksperter gennemgår parrets budget, står det klart, at Anne Mette og Bjarkes forbrugsvaner er løbet helt løbsk.

Svimlende 20.600 kr. om måneden bruger parret samlet på mad- og diverseposten, og det viser sig, at parret slet ikke kan styre sig, når det kommer til smøger, junkfood og impulskøb.

Bjarke, der arbejder som lastbilchauffør, ryger to pakker cigaretter om dagen, mens Anne Mette, der er på barsel med sit andet barn, ryger en pakke om dagen.

Parrets økonomiske situation skaber gnidninger mellem Bjarke og Anne Mette, da han bliver gal, hver gang hun bringer det på banen, mens hun derefter lukker helt ned, da hun ikke kan rumme kærestens raseri.

Derfor er "Luksusfælden"-eksperterne sat lidt på en opgave, hvis de skal løse parrets økonomiske kvaler.

For kan de lære Bjarke og Anne Mette at kommunikere konstruktivt, når det kommer til at snakke økonomi og budgetter? Og er de villige til at ofre smøgerne, junkfood og impulskøbene for at komme nærmere drømmen om et stort bryllup?

Få svaret i aften i "Luksusfælden", der sendes i aften kl. 20 på TV3.

Se Anne Mette og Bjarke fortælle om deres økonomiske uvaner i klippet herunder:

</</p><p>

</p><p>

</p>

Sponsoreret indhold