Luksusfælden 26. oktober 2016

"Luksusfælden": Eksperterne er målløse

Både Maria og Morten tog skeen i den anden hånd i aftenens afsnit af "Luksusfælden". Det har sparet Maria for næsten 900.000 kroner.
Foto: TV3

Først lød dommen fra "Luksusfældens" eksperter på, at Maria aldrig ville blive gældfri. Hun havde nemlig en gæld på 609.000 kroner og fik en lille løn som social- og sundhedshjælper. I hendes budget var der ikke plads til, at hun kunne betale af på den store gæld, der derfor bare ville vokse sig større og større.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Maria stod blandt andet med et hus, hun ikke kunne få solgt. Grundet huset voksede hendes gæld med 54.000 hvert eneste år. Derfor gik hun med til at skille sig af med huset kvit og frit, og turen gik derfor ud til naboerne for at høre, om de kunne tænke sig at overtage huset. Kort efter kunne Maria og kæresten Morten imponere eksperterne med at have fået intet mindre end 50.000 kroner for huset.

Dertil kom det, at både Morten og Maria havde ringet rundt til deres nærmeste familie for at høre, om de ville hjælpe med at skrabe penge sammen til at betale af på Marias gæld. Efter at Morten havde lagt yderligere 10.000 kroner i kassen, stod parret derfor med en sum på 85.000 kroner, som ekperterne kunne bruge til at forhandle med Marias tre kreditorer.

Det gode initiativ var noget, der ganske enkelt efterlod Mette Reissmann og Louise Frost målløse, og det gjorde, at Maria nu kunne se frem til at være gældfri om bare fem år. Der blev således skåret 256.000 kroner af Marias gæld, og de to eksperter sparede hende desuden for renter, der ville have løbet op i hele 629.500 kroner. Derfor har Maria sparet 889.000 kroner.

Maria fortæller nu til SE og HØR, at hun i dag stadig følger budgettet og betaler af på gælden hver måned. Selv om hun ikke er helt så nøje, som hun var i starten, hænger budgettet stadig fint sammen, og hun går glad fremtiden i møde.

- Jeg har ikke sådan skåret ned, som jeg gjorde under programmet. Men jeg har jo nu, når alle de faste ting er betalt over budgettet, penge tilbage, fortæller Maria.

Siden "Luksusfælden" forlod parret i Søballe ved Skanderborg, har parret nydt, at der er kommet styr på Marias økonomi. Og så ser de frem til at byde en lille ny velkommen til familien, selv om Maria har lidt smerter.

- Graviditeten går godt, men jeg døjer lidt med mit bækken, fortæller hun.

De ved endnu ikke, om det bliver endnu en dreng til flokken, eller om parrets to drenge venter sig en lillesøster.

Sponsoreret indhold