Diana smækkede døren i hovedet på "Luksusfælden"

Den 36-årige SOSU-assistent Diana endte med ikke at lytte efter de økonomiske eksperters anvisninger.

Den 36-årige SOSU-assistent Diana endte med ikke at lytte efter de økonomiske eksperters anvisninger.

Foto: TV3

Gentagne gange forsøgte de økonomiske eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann i aftenens udgave af "Luksusfælden" at tale 36-årige Diana til fornuft. 

Men det var til ingen nytte. 

I programmet fremgik det, at den 36-årige SOSU-assistent havde et eklatant overforbrug: Hun brugte blandt andet 2000 kr. på nips og 3500 kr. på junkfood hver måned. 

Derudover konstaterede programmets eksperter, at hendes husleje var for høj, og at hun skulle af med sin bil. 

Og med en gæld på over 1,5 mio. kr. - bestående af 27 lån fordelt på 19 kreditorer - skulle der drastiske midler til for at få Dianas økonomi på rette kurs. 

Eksperterne stillede hende over for to forskellige scenarier. 

I det første skulle hun flytte tilbage i det hus, hun ejede med sin eks, leje nogle værelser ud, arbejde mere for at få en højere løn udbetalt, og så skulle hun også sælge sin bil. 

I det andet scenarie foreslog de økonomiske eksperter, at Diana flyttede sammen med sin mor, knoklede ekstra for at få flere penge på kontoen til at afvikle sin gæld, og her skulle hun også sælge sin bil.  

Diana betegnede de to scenarier som "pest eller kolera", men gik med til at leve efter et markant strammere budget, så de økonomiske eksperter kunne gå i gang med at forhandle nogle fordelagtige aftaler på plads med hendes mange kreditorer. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Jeg har en sindssygt dårlig fornemmelse af det her, lød det fra Carsten Reissmann i aftenens udgave af "Luksusfælden". 

Men da Mette Reissmann til sidst i programmet vendte tilbage til Diana for at gøre status, gik det helt galt. 

Diana havde ikke formået at leve efter eksperternes budget, og hun havde blandt andet overskredet madbudgettet med flere tusind kroner. 

Det fik den 36-årige kvinde til at storme væk fra kameraholdet, og selv om Mette Reissmann forsøgte at tale hende til fornuft, endte det med, at den gældsplagede SOSU-assistent smækkede døren lige op i kameraholdets ansigt. 

- Jeg gider ikke. Det er spild af tid, lød det fra en tårevædet Diana i aftenens udgave af "Luksusfælden". 

Programmet blev afsluttet med, at det blev fortalt, at Diana fortsat var skuffet over "Luksusfælden"s besøg, og at hun ikke ønskede at fortælle, hvordan det var gået, siden eksperterne forlod hende. 

SE og HØR har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med Diana, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close