Kæmper med milliongæld: Shopper nips for 2000 kr. om måneden

Diana trøsteshopper ud over det sædvanlige.

Diana trøsteshopper ud over det sædvanlige.

Foto: TV3

- Vi har ikke en tryllestav. Det er dig, der skal gøre arbejdet, sådan lyder den kontante besked fra Mette Reissmann i aftenens afsnit af "Luksusfælden". 

De hårde ord er til 36-årige Diana, der har søgt hjælp hos "Luksusfælden", fordi hun totalt har mistet overblikket over sin økonomi. 

Social- og sundhedsassistenten fra Rønnede på Sydsjælland har haft et hårdt liv med en kronisk syg datter, et hus med eks'en, som hun ikke kan komme af med, og en hjemløs mor, og hun løfter humøret ved at trøsteshoppe. 

En af hendes store laster er genbrugbutikker, hvor hun har en fast rute, som hun kører efter i sin jagt på nips og pyntegenstande.  

I klippet, som du kan se længere nede på siden, fortæller Diana, at gældsspiralen startede, da hun og hendes ekskæreste ville låne penge til en ny seng. 

- Det er fordi, vi fik at vide, at vores datter var syg, og vi så tænkte, at det ville gøre tingene nemmere, hvis vi ligesom havde en ordentlig seng, som kunne elevere og sådan nogle ting, forklarer Diana i klippet. 

36-årige Diana erkender også, at hun shopper for at få det bedre med sig selv. 

- I det øjeblik jeg gør det, så er man glad i et vist antal timer, dage... og så forsvinder det, og så skal man vel have et nyt fiks, lyder det fra social- og sundhedsassistenten. 

Se Diana fortælle om sine mange problemer i klippet herunder:

Se "Luksusfælden" i aften kl. 20 på TV3 og på Viaplay.dk.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close