"Luksusfælden": De lever et luksusliv, men skylder mere end 1,5 millioner kroner væk

Foto: TV3

I aften i "Luksusfælden" møder vi Tonny og Marianne fra Bræstrup i Jylland, der til sammen skylder mere end en million kroner væk. 

Tonny skylder 930.000 kroner, mens Marianne skylder 778.000, og det er et af de største gældsmareridt, som eksperterne nogensinde har været vidner til i "Luksusfælden". 

Blandt andet har parret brugt rigtigt mange penge på lotto og cigaretter, og da eksperterne fortæller dem, hvor mange penge de rent faktisk bruger på den gældspost, så kan parret godt se, at det ikke er holdbart.

- Det er et hul i hovedet at gå og bruge så mange penge, det kan man jo se i dag, men i det øjeblik man står i det, der kan man jo ikke se det, fortæller Tonny i aftenens program. 

Udover lotto og cigaretter, så elsker Tonny at forkæle Marianne med blomster og gaver, men at betale børnepenge til sine børn, det er ikke noget han gør. 

Men i løbet af aftenens program går det faktisk op for Tonny, at han har levet et luksusliv, og det får ham til at indse nogle ting. 

 
- Jeg kunne have betalt børnepenge. Man føler sig sgu dum, at man ikke er vågnet op. Det luksusliv vi har ført, og at jeg ikke har betalt børnepenge, det kunne måske have gjort, at jeg kunne have haft et bedre forhold til mine børn i dag, fortæller Tonny. 
 
Eksperten Jan Swyrtz siger det da også meget klart, da han opsummerer parrets økonomiske problemer. 
 
- Deres prioriteringer er helt hen i vejret.
 
Se om Tonny og Marianne får styr på økonomien i aften i "Luksusfælden" klokken 20.00 på TV3. 
 
Du kan se klip fra programmet herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close