Luksusfælden18. februar 2015

Luksusfælden: Pia og Kenni kan ikke holde budgettet

Sådan går det med det gældsplagede par i dag
Af af
Sådan går det med det gældsplagede par i dag
Sådan går det med det gældsplagede par i dag
 Foto: TV 3Tirsdag aften var 'Luksusfældens' to eksperter taget til Thisted for at hjælpe 32-årige Pia og 27-årige Kenni med deres gældsmareridt.

Og der var nok at tage fat på for eksperterne, for parret ejede ingenting, men havde i stedet en gæld på over 1 million kroner.

LÆS OGSÅ: Diana i tårer: Må skille sig af med sine elskede heste

Ubetalte regninger, parkeringsbøder, gæld til Skat og en tidligere tvangsauktion var blot nogle af årsagerne til, at Pia - der ønskede at læse til finansøkonom - havde fået oparbejdet en gæld på over 1 million kroner.

LÆS OGSÅ: Bryder sammen efter skideballe i Luksusfælden

Derfor besluttede de to eksperter, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, at lægge et stramt budget for parret, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at få styr på gælden.

Men Pia og Kenni - der har været gift i fire år og har to børn samt to delebørn sammen - har stadig svært ved at overholde budgettet.

Specielt fordi Pia, der er uddannet sosu-assistent, ikke har fundet et fuldtidsarbejde.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i 'Luksusfælden'

- Jamen det er gået sådan, at vi ikke følger det budget, de lavede. Jeg har ikke fundet et fuldtidsarbejde, så derfor er det svært for os at overholde budgettet, forklarer Pia til BT.

Dog er det slut med at bruge penge på må og få - parret holder i dag skarpt øje med, hvad deres penge bliver brugt på. Og så er gælden kommet i fokus:

- Alle kreditorer bliver betalt, og det er det vigtigste, siger Pia til BT.

Sponsoreret indhold