Nikolaj efter exit: Glad for at Emilie skred

Nikolaj Würtz kommer fra Fyn.

Nikolaj Würtz kommer fra Fyn.

Foto: Dan Mariegaard

Endnu en "Love Island"-deltager har forladt programmet af egen fri vilje.

Allerede tidligere i dag kom det frem, at Nikolaj Würtz havde forladt "Love Island", og at han allerede var hjemme i Danmark igen.

Hans exit var dog ikke videre dramatisk. Et problem med en visdomstand, der var gået betændelse i, blev nemlig Nikolajs endeligt i programmet. 

Og han er faktisk glad for, at det endte sådan. 

- Jeg havde gået fem dage og været dopet på smertestillende. Jeg syntes ikke at det var det værd, og havde jeg stået med en pige, der kunne være en kommende kæreste, så kunne jeg måske have bidt smerten i mig, fortæller Nikolaj til SE og HØR.

Nikolaj landede allerede i Danmark i går aftes, og med det samme blev han mødt af venne Jamie. 

Efterfølgende endte de i byen, og billeder fra deres bytur var det der afslørede, at Nikolaj var hjemme i Danmark igen

Nikolaj ved godt, hvilke ting, han vil tage med sig fra sin deltagelse i programmet. 

- Det er 100% det der med at blive lukket ude fra omverdenen. Det med at kunne ligge alt væk og så kun fokusere på det, der skal fokuseres på. Og så venskaberne, det er det jeg er taknemmelig for. Jamie bliver en ven for livet, siger Nikolaj. 

Og så er der jo lige det der med Emilie. I starten af "Love Island"-sæsonen så det nemlig ud til, at Nikolaj og Emilie var godt på vej til at blive et par. Altså lige indtil, at Nikolaj ikke gad Emilie længere, og hun valgte at skride fra programmet. 

- Jeg har egentlig ikke så meget at sige, andet end, at jeg fandt kærligheden. Kærligheden ville ikke mig. Jeg kan ikke se mig være sammen med andre end Nikolaj, og jeg kunne ikke se mig med nogen af de nye eller nogen af de andre i villaen, fortalte Emilie i forbindelse med sit exit til SE og HØR.
 
At Emilie valgte at pakke sine tasker og forlade "Love Island"-villaen, var Nikolaj faktisk ganske godt tilfreds med. 

- Det havde jeg det faktisk godt med(Emilies exit, red.). For det kørte mig i sænk at se hende ked af det. Hun var jo, jeg vil næsten sige forelsket, og hun var virkelig ulykkelig at se på. Det gjorde også, at jeg ikke var tilpas derinde. På det grundlag var jeg glad for det, fortæller Nikolaj om Emilies exit. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close