Afsløring! Nikolaj har forladt "Love Island"

(Foto: Dan Mariegaard)

"Love Island" har tilsyneladende sagt farvel til endnu en af sine deltagere. 

Nikolaj, der tidligere var partner med Emilie, har nemlig forladt programmet.

Og han er allerede tilbage i Danmark. 

Det er den tidligere deltager Jamie Eschen, der afslører det på sin Instagram-profil, hvor han har lagt et billede op af ham og Nikolaj, der er i byen sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet


(Foto: Privat) 

TV3 ønsker over for SE og HØR ikke at kommentere billedet.

Derfor er der bare at vente til i aften med at se, om Nikolaj virkelig forlader programmet, og hvad årsagen dertil kan være. 

Dumpede Emilie

Det er ikke lang tid siden, at Nikolajs tidligere partner Emilie forlod "Love Island" af egen fri vilje.

Efter Nikolaj havde gjort det klart for hende, at de to aldrig ville blive kærester, havde hun nemlig ikke længere lyst til at være en del af programmet. 

- Jeg har egentlig ikke så meget at sige, andet end, at jeg fandt kærligheden. Kærigheden vile ikke mig. Jeg kan ikke se mig være sammen med andre end Nikolaj, og jeg kunne ikke se mig med nogen af de nye eller nogen af de andre i villaen, fortalte Emilie efter sit exit til SE og HØR.

 
- Af personlige årsager har Emilie forladt villaen her til aften. Vi har været glade for at have Emilie med i "Love Island" og ønsker hende det bedste fremadrettet – også med kærligheden, skrev Mikal Kjær-Hansen, der er redaktør på "Love Island", til SE og HØR i en mail. 
 
Nu hvor Nikolaj igen er hjemme i Danmark, kunne det være, at han og Emilie skulle forsøge sig med kærligheden uden at blive overvåget af kameraer døgnet rundt. 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close