Reality27. februar 2019

Lourdes og Nicolai fra ”Nybyggerne”: Sådan bor de

Hele familien, der også består af børnene Mia-Maja, Maurits, Emilius og Millads, er involveret i "Nybyggerne"-projektet, hvor præmien er et hus til en værdi af 2,6 mio. kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lourdes_og_nicolai_fra_nybyggerne_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Gør-det-selv-byggeri og kreative indretningsløsninger er ikke ukendt land for Lourdes, 34, og Nicolai, 38, der for tiden kan opleves i TV2’s ”Nybyggerne”, hvor de skal skabe et nyt hjem.

Selv om det jyske ægtepar tidligere har istandsat boliger, gik de ikke til opgaven med en selvfed attitude. Tværtimod.

– Vi elsker bare at renovere og bygge. Det har vi gjort altid, mens vi har kendt hinanden, forklarer de.

– Det er ikke TV-delen, der har trukket i os. Det er klart den kreative del og det, at vi fik lov til at bygge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nybyggerne_2.jpg
 (Foto: André Blinkilde/TV2)

– Vi vidste, at vi ville udnytte hver krog i huset og tænke smarte løsninger. Det krævede tit, at man byggede en masse selv. Vores stil er industriel og rå. Ikke for klinisk, siger nybyggerne. (Foto: André Blinkilde/TV2)

– Det har været vores hobby i mange år, så det her var jo den ultimative test, uddyber Nicolai. Han og hans bedre halvdel er forældre til Mia-Maja, 13, Maurits, 11, Emilius, ti, og Millads, fem.

Og netop det firkløver har haft meget at sige i forhold til mor og fars ”Nybyggerne”-deltagelse.

Børnene er fans

Familien Manco har base i Randers, samme sted, som ”Nybyggerne” i år foregår, og placeringen af huset var essentiel for Nicolai og Lourdes.

– Vi har kendt hinanden i 16 år, men vi var ikke bekymrede for parforholdet, da vi sagde ja til at deltage. Som familie var det noget andet.

Derfor har vi involveret vores børn i projektet, og de har bare været så meget med på det hele.

– Vi har kæmpe fans i de tre store børn.

De har været megagode og støttet mor og far. De skulle have det godt i hele den her proces.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lourdes_og_nicolai_fra_nybyggerne_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Da SE og HØR var på visit i Randers, var det kun Mia-Maja og Millads, der var hjemme. – Vores udgangspunkt er ikke, at vi vinder. Det er fedt, hvis vi gør. Det er ikke kun vores liv, så vi har som familie besluttet, at det skulle give mening – også selv om vi ikke ville ende med huset. (Foto: Dan Mariegaard)

– Selvfølgelig ofrer man lidt på tidsfronten, når man siger ja til ”Nybyggerne”, men vi har været så heldige, at børnene kunne cykle frem og tilbage fra grønt hus og hjem, fortæller Lourdes og modtager et nik fra sin bedre halvdel.

Hvad der skal ske med familiens nuværende bopæl i Randers, hvis de skulle være så heldige at løbe med sejren, har de ikke taget stilling til endnu.

Sikkert og vist er det dog, at Nicolai, der arbejder som handicaphjælper, og socialpædagogen Lourdes har store drømme for fremtiden.

– Vi er kommet frem til, at vi gerne vil skrue ned.

Vi arbejder så meget begge to, og vores fire børn gror fra os. Vi arbejder livet væk, og derfor meldte vi os også.

Vi så en mulighed for at bruge vores talenter, og det kan måske give os en chance for at sadle om. Vi ser, hvad der sker, og det er ikke sådan, at vi har en konkret plan, lyder det fra duoen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lourdes_og_nicolai_fra_nybyggerne.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi bruger træ for at få varme ind. Det er vigtigt, at vores hjem er hyggeligt. Med fire børn skal det også være praktisk, og så skal der være plads til alle, siger parret, hvis yngste søns værelse bærer præg af netop det. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi vil gerne arbejde sammen. Vi har brugt meget fritid på at renovere, og det kunne være lækkert, hvis det kunne blive et rigtigt job.

Det er noget, vi drømmer om.

Sponsoreret indhold