Nyheder18. august 2018

Står til stor gevinst: "Nybyggerne"-par sælger vinderhus

I 2016 vandt Michael og Lise et hus i Farum til en værdi på 3,4 mio. kr. i "Nybyggerne". Nu sælger parret huset, da de gerne vil hjem til Nordjylland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13878.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I 2016 kunne nordjyske Michael og Lise, der dengang var 22 og 20 år, løfte trofæet i anden sæson af TV 2's "Nybyggerne".

Trofæet var hverken af guld eller sølv, men et rækkehus i Farum til 3,4 mio. kr., som programmets seere mente, at det kreative par fortjente at vinde.

Men nu - to år senere - er boligdrømmen blevet en anden for parret, der i mellemtiden er blevet forældre til sønnen Villy på to år.

Parret ønsker at flytte tættere på familien tilbage i Nordjylland, og da den perfekte byggegrund dukkede op i hjemstavnen, slog parret til. Det fortæller de på deres blog.

Vinderhuset i Farum er derfor sat til salg. Da parret vandt huset, havde det en værdi på 3,4 mio. kr., og parret har nu sat det til salg for 4 mio. kr.

Bliver huset solgt til den udbudte pris, kan de altså stikke en yderligere gevinst på 600.000 kr. i lommerne.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/fe-27117.jpg
 Foto: All Over Press

Det var parrets mange stilsikre og kreative løsninger, der gjorde, at Lise og Michael vandt anden sæson af "Nybyggerne". Foto: All Over Press

Parret understreger dog, at det ikke er pengene, der er bevæggrund for salget.

- Vi frygter selvfølgelig, at folk tænker: "De har bare ville vinde huset for at få pengene og tage dem med videre". Men det er slet ikke sådan, det er for os, for det har været et eventyr for os at bo herovre, siger Lise til TV 2.

Hvis du var fan af at følge Lise og Michaels gør det selv-eventyr, så kan du godt glæde dig. Der kommer nemlig et TV-program på TV 2 Play i 2019, hvor man kan følge parrets nye boligeventyr, hvor de skal bygge deres eget hus på en naturgrund i Rold Skov i Nordjylland.

I galleriet kan du se billederne fra, da Michael og Lise vandt "Nybyggerne":

Nybyggerne - Lise og Michael 2016

Sponsoreret indhold