Reality6. april 2018

Linse skal opereres igen: Men brysterne er fredet

Linse Kessler blev kendt som indehaveren af Nordeuropas største barm. Men fortrinnene er blevet mindre og helt perfekte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_1.jpg
 Foto: Aller Media DK

Hun insisterer på at ældes med ynde og finder sig ikke i tyngde- kraft eller naturlige aldringstegn. Derfor har 52-årige Linse Kessler også været under kniven adskillige gange.

Et fuldt ansigtsløft, en læbe, som blev større og større for derefter at blive tømt for alt indhold, og ikke mindst et hav af brystoperationer er blot nogle af de ind- greb, brystbomben fra Bryggen har fået foretaget gennem tiden.

Den barmfagre bedstemor fortalte om alle sine indgreb i et eksklusivt plastiktalkshow på Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler01.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Linse Kessler viser sit gamle to liter store implantat frem. Det er to år siden, det blev skiftet ud med et, der var 400 ml mindre.

I 1966 blev Linse Kessler født ind i et liv uden bryster – til gengæld fik hun flotte tænder, og brysterne har hun senere købt sig til. 340 ml fik hun i første gang, så 420 ml, fordi kirurgen ikke ville fylde mere i dengang.

– Man kunne jo næsten ikke se, at de var blevet større. Men så mødte jeg Jørn Ege (afdød omdiskuteret plastikkirurg, red.), fortalte Linse med et grin.

Og så gik hun ellers hastigt op i bh-størrelse.

To implantater i et bryst

Jørn Ege gik med til at skifte de gamle bryster på 420 ml ud med nogle på 800 ml.

– Dem fik jeg ind i armhulen.

- Det insisterede jeg på, fordi det havde jeg fået de andre gange.

- Så de lignede sådan to lange rullepølser – de var sgu ikke så flotte. Så sagde jeg til Jørn Ege: ”Vi gør det lige igen”, lød det med et grin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler_03.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Brygge-dronningen smed overdelen, da hun forleden holdt plastiktalkshow på Hermans i Tivoli Friheden. Efter showet fik hun varmen i en slåbrok. (Foto: Thomas Laursen)

Og når der nu alligevel skulle åbnes for barmen, kunne de lige så godt fylde lidt mere i, så hun gik op på 1200 ml.

– Han kunne ikke skaffe implantater på 1200 ml, så jeg fik et på 800 og et på 400 i hvert.

- I starten sad de bare så flot. Og de var bløde, og de var lækre. Så gik der seks-otte måneder eller sådan noget, så begyndte de at lægge sig forkert. De sad helt skævt til sidst, fortalte hun og pegede sine pegefingre i hver sin retning.

– Der kunne jeg altså tage alle kanalerne ... Det var ikke så godt. Så sagde jeg: ”Så kan du lige så godt give den gas”.

- Så da Jørn Ege fortalte, at han kunne skaffe et sæt nye implantater på 1600 ml, slog Linse til uden at blinke.

Verdens største bryster

Da Danmark lærte Linse at kende som Mikkel Kesslers søster, havde hun to liter fyld i hvert bryst.

– Jeg fik dem lavet, fordi det kunne være fedt at have de største i verden, men det var de jo ikke. Allerede dengang havde jeg en plan om at tage dem ud på et tidspunkt og gå lidt nedad igen, sagde Linse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler_05.jpg
 (Foto: All Over Press)

Linses overlæbe er blevet opereret et hav af gange. (Foto: All Over Press)

- Nu er de to 2000 ml er blevet skiftet ud med 1600 ml, men det var ikke uden sved på panden, hun lagde sig på operationsbordet.

– Jeg var så nervøs, fordi kirurgen sagde: ”Linse, hvis jeg lukker op, og der er kaos derinde, så går der i hvert fald tre-seks måneder, før jeg kan putte nogle nye i dig, og så tager vi altså de der ud”.

- ”Åh gud, det kan jeg ikke”. For prøv engang og tænk, efter der har været sådan fire liter i, så er de nok virkelig lange.

Operationen gik dog efter planen, og Linse vågnede heldigvis op med store bryster i stedet for lange tasker, og nu er det slut med at røre ved brysterne.

Sponsoreret indhold