Reality29. maj 2017

Linse afslører: Det skal der ske med Moppers aske

Familien afslører i ny bog, hvordan de sender mor Ann ud på sin sidste rejse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ee3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Siden Mopper blev kremeret, har hun haft plads i vindueskarmen hjemme ved Linse, som fortsat har ført samtaler med sin mor hjemme i stuen.

Men som Linse røbede i DR’s ”Aftenshowet” fire dage efter det store tab, skal Mopper ikke blive stående i vindueskarmen for evigt. Og nu fortæller hun i bogen ”Mopper og mig”, som udkommer i dag, hvordan familien vil tage afsked med matriarken.

- Vi vælger en smuk sommerdag, hvor ingen af os er på ferie eller skal noget. Hvor der ikke er nogen bagkant. Peter fra Haraldsborg har en ven, som har en båd, og den har Mopper tidligere været med ude at sejle i. Planen er, at hun skal strøs ud på havet. Mopper elskede at være på vandet, og det bliver hendes sidste sejltur, siger Linse i bogen.

Trods sin rockstjernestatus var Mopper et meget privat menneske, og derfor bliver mindehøjtideligheden også kun for familiens nærmeste, men ruten slår naturligvis et smut forbi stamstedet Haraldsborg.

- Planen er, at vi hopper på båden ude på Nokken, og så sejler vi forbi Haraldsborg og ind gennem byen og ud til Øresund. Når vi er ud for Haraldsborg, løfter jeg hendes urne op, så hun kan vinke farvel til alle vennerne derinde, siger Linse, som krydser fingre for, at hun ikke taber urnen ud for Haraldsborg.

- Det vil ikke være så godt, for det må man ikke. Men skulle jeg komme til at tabe den, må jeg jo få en bøde for at være klodset. Så tager jeg den, siger Linse.

- Det vigtigste er, at Mopper får det, hun ønskede mest – at blive strøet ud på havet.

Se billeder af Mopper i galleriet herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold