Konkurrence: Vind bogen "Mopper og mig"

Foto: Politikens Forlag

I november sidste år mistede Bryggen – og hele ”Familien fra Bryggen” – deres dronning.

Her sov ”Mopper” ind efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i mange måneder.

Men selv om hun ikke længere er blandt os, har vi ikke hørt det sidste fra den elskede Brygge-beboer.

29. maj udkommer en samtalebog med Linse og Mopper – og her får læseren et endnu større indblik i ”Familien fra Bryggens” liv og hvordan Moppers sygdom påvirkede både hende og resten af familien.

Hvis du gerne vil læse ”Mopper og mig”, har du her muligheden for at vinde et eksemplar af bogen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10 eksemplarer af Linse og Moppes samtalebog, "Mopper og mig".

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 28. maj.

Om bogen skriver forlaget, Politikens Forlag:

”Min mor er død. Det kom som et chok for os alle, at Mopper var så syg. Lægen gav hende et halvt år, og vi tænkte: Ja, det er godt med dig. Men han havde ret. Hun fik nøjagtigt seks måneder. For helvede, det var hurtigt. Alt for hurtigt.

Jeg tror ikke, man kan forestille sig, hvordan den sidste tid former sig. Jeg kunne i hvert fald ikke. I familien har vi tacklet det meget forskelligt. Vi sørger og savner hende stadig. Men jeg har brug for at dele mine tanker. Og jeg har altid elsket at høre Mopper fortælle om sit liv. Om sin barndom i England, sine drømme og beslutninger. Sin måde at være i verden på. Det gør hun for fuld gas her, den gamle. Vi nåede at lave det meste af bogen sammen. Og hun glædede sig til, at den skulle komme!

Når jeg læser bogen, er det, som om Mopper sidder ved siden af mig. Som om hun læner sig ind over bordet og siger: ”Lille Nogge-Gogge, de var nogle rovhuller … men jeg fandt min vej.”

Kære Bobs, alle finder deres vej. Du fandt din, jeg har fundet min. Vi har altid elsket hinanden. Og det er sådan, det skal være. Bobsi, jeg knækker af grin, og jeg græder. Men sådan er det, når man elsker

”Mopper og mig” udkommer 29. maj på Politikens Forlag. Den har en vejledende pris på 270 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close