Nyheder27. februar 2017

Rørt Linse afslører: Sådan gik Mopper bort

Danmark sørgede med familien Kessler, da Mopper døde sidste år. I den nye sæson af ”Familien fra Bryggen” fortæller Linse om afskeden med sin elskede mor.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/236500.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Linses liv er forandret for altid. Savnet er stort, og ingen kan være i tvivl om, at der har været flere tårer og færre grin hos familien Kessler, efter at Mopper den 21. november åndede ud for sidste gang.

I den nye sæson af ”Familien fra Bryggen” fortæller Linse for første gang om minutterne, inden hendes elskede mor fik fred efter et halvt års sygdom.

– Vi sad og snakkede, og Mikkel fortalte røverhistorier. Vi grinede, og vi græd. Og lige pludselig klokken 18.25 var det slut. Så trak hun ikke vejret mere, og sygeplejersken kom ind og sagde, at hun var død, forklarer 50-årige Linse Kessler.

Hele familien var samlet, da Mopper åndede ud for sidste gang på Hvidovre Hospital, hvor hun tilbragte de sidste uger af sit liv.

– Vi holdt hendes hænder, og vi møssede hende, og vi sad der bare alle sammen omkring hende, fortæller Linse i programmet, mens øjnene bliver en smule blanke og mangler den sædvanlige livsglæde, som plejer at kendetegne den storbarmede Brygge-kvinde.

Det var både smukt og trygt, da livet langsomt ebbede ud for familiens overhoved.

– Cengiz kom over med Alba, som vinkede til Mopper. Hun var vant til, at Mopper vinkede tilbage. Det kunne hun så ikke mere, erkender Linse.

Læs hele historien om Moppers sidste minutter i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se også de mange billeder af hele Danmarks Mopper i galleriet herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold