Se billederne: ”Landmand”-Dannis date er blevet mor

Landmanden Danni med de piger, han inviterede hjem på sin gård.

Landmanden Danni med de piger, han inviterede hjem på sin gård.

(Foto: TV 2)

Louise ledte med lys og lygte efter kærligheden, da hun sidste år medvirkede i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”.

Hun havde et godt øje til den rødhårede landmand Danni, men måtte efter en særdeles akavet romantisk weekend sande, at der ikke var en fremtid for hende og Danni.

Der er dog sket store ting i Louises liv, selv om hun ikke fandt kærligheden på TV. Louise blev i sommers forælder til en lille søn, der har fået navnet Oliver.

I ”Landmand søger kærlighed – ekstra”, der blev vist i går, fortalte Louise, at den kommende tid skal bruges på at nyde barslen med sin lille søn.

Og så kom det også frem, at hendes veninde Pernille – som også medvirkede i ”Landmand søger kærlighed” som Dannis anden date – var med under fødslen som moralsk støtte og support.

På sin Facebook har Louise også delt et par billeder af den lille guldklump, der kom til verden 1. juli.

I ”Landmand søger kærlighed – ekstra”, der blev vist i går, afslørede Pernille, at der også er sket store ting i hendes liv. Hun har således fået en kæreste, og parret er flyttet sammen i Horsens.

Pernille og Louise bejlede begge til landmanden Danni, da de medvirkede i det populære datingprogram på TV 2 sidste år. Hvad Danni ikke vidste var, at pigerne var veninder – faktisk bedste veninder.

Der opstod efterfølgende flere akavede øjeblikke, da det var tydeligt for enhver, at Danni mere var interesseret i Pernille end Louise.

Pernille valgte dog at trække sig, da hun ikke kunne gengælde Dannis følelser – hvorefter Danni tog Louise med på en romantisk weekend. En weekend der vist er endt i TV-historien som en af de mere akavede.

Du kan gense deres romantiske middag herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close