Reality9. juli 2015

Kys mig, skat

Karsten Ree var smilende og veloplagt, da han fejrede sine første 70 år, men kræften er stadig en alvorlig modspiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karsten-ree-70-aar-012.jpg
 Jan Schmidt
Solen skinnede fra en skyfri himmel, og smilet i Karsten Rees ansigt var bredt, da han fejrede sin 70-års fødselsdag på terrassen ved restaurant MASH i Rungsted Havn.
Ved kajen lå hans 112 fod lange luksusskib og omkring pindemadderne underholdt hans labre, 25 år yngre kone Janni de omkring 200 gæster, som kiggede forbi. Lutter idyl – og så alligevel ikke.
https://imgix.seoghoer.dk/karsten-ree-70-aar-008.jpg
 Jan Schmidt
Der var nok at kigge på. Karstens luksusyacht er 112 fod (35 meter) lang og har plads til ti gæster. De seks besætningsmedlemmer var syv uger om at sejle den hjem fra Caribien, og Karsten vil nu forsøge at leje den ud til sejlads i Skandinavien. Prisen for en uge er omkring en halv mio. kr. (Foto: Jan Schmidt) Gaven fra Janni Karsten er i fuld gang med et langt behandlingsforløb på Herlev Hospital for sin blærekræft. Her bliver blæren gennemskyllet med stoffer, der bekæmper kræften. – Det helbreder ikke kræften, men holder den nede, forklarer Janni. Den flotte pige fortæller også, at Karsten efter hver skylning døjer med influenzalignende symptomer og langtfra er frisk. Derfor har parret også udskudt den sidste skylning til begyndelsen af august, så de sammen kan nyde Jannis gave til gemalen, der var en tur til smukke Budapest.
– Jeg gav ham også noget nyt tøj. Det er jo mig, som sørger for, at han er ordentligt klædt på. Se video fra Janni og Karstens bryllup på Rudersdal Rådhus:
LÆS MEGET MERE SLADDER I DET NYE SE OG HØR, DER ER PÅ GADEN NU: - SE og HØR fandt Medina og kæresten Mikkel på kærlighedsferie i Tyrkiet - Christopher helt privat: Jeg vil have børn Szhirley hemmeligt gift - frækt bryllup

Sponsoreret indhold