Reality 20. maj 2015

Karsten Ree dropper smøgerne

Amerikanske læger har fået milliardæren til at kvitte sin yndlingslast
Dan Mariegaard

Milliardæren Karsten Ree har røget cigaretter det meste af sit  liv og har konservativt anslået pulset mere end 600.000 cancerstænger i sit hidtil 69-årige liv.
 

Men nu skal det være slut.

Efter at Ree er blevet diagnosticeret med blærecancer, har han besøgt specialister i USA, og det er kræftlægerne i USA, der meget kontant har forklaret Karsten Ree, at han bør lægge smøgerne på hylden straks.

Og som sagt, så gjort.

- Karsten er gået fra 30-40 cigaretter om dagen til ingen. Fra den ene dag til den anden. Lægen sagde, at en smøg var det samme som at skære en time af sit liv. Så han stoppede bare. Jeg er så stolt af ham, fortæller hans kone, Janni Ree, til HER&NU.

Karsten Ree var af danske kræftlæger på Herlev Hospital blevet stillet i udsigt, at han skulle opereres, men de amerikanske læger mener, at han kan slippe for en operation i sin kamp mod kræften.

– Karsten slipper for operation. Det ser ikke så alvorligt ud som først antaget på Herlev Sygehus. Karsten har stadig kræft, men det er i meget mindre grad og kan klares uden operation, har Janni Ree tidligere fortalt til SE og HØR.

Det nye positive resultat omkring Karstens blærekræft betyder, at rigmanden den næste tid skal til kontrol hver tredje måned, hvor det langt mindre kræftudbrud skal behandles på anden vis.

Det var i begyndelsen af april, at seoghør.dk afslørede de første alarmerende meldinger om Karsten Rees sygdom, der også fik den 69-årige rigmand til i al hast at gifte sig med 45-årige Janni.

VIDEO: Janni og Karsten bliver viet på Rudersdal Rådhus:

VIDEO: Janni og Karsten bliver viet på Rudersdal Rådhus - hele seancen:

 

 

Sponsoreret indhold