Kanye West i vild overraskelse til Kim Kardashian

Foto: MEGA

Kim Kardashian og Kanye Wests planlagte datenight tog en uventet drejning - for Kanye besluttede sig for, at han ville overraske sin kone. 

Det gjorde han i den grad. Kanye lykkedes nemlig med en perfekt 5-års bryllupsdagsoverraskelse.

I lørdags tog han hende med til Las Vegas, hvor de to så Céline Dion optræde med sit Céline-show i Colosseum på Caesars Palace. 

De to turtelduer hang ud ved siden af scenen, og efterfølgende havde de et privat møde med sangerinden. 

"Han overraskede mig med en date i Vegas med Céline Dion", skrev Kim på sin Instagram Story i lørdags. Hun postede små videoer af koncerten. 

På Twitter har hun delt billeder af hende selv, Kanye og Céline Dion. 

"Date Night i Vegas med Céline Dion. My heart will go on", skriver Kim Kardashian til billederne på Twitter med reference til Titanic-hittet, som Céline er stemmen bag. 

En kilde fortæller til E! News, at det celebre par virkelig havde en god aften. 

- Kim og Kanye havde det sjovt på deres tur til Las Vegas. De havde planlagt en date night, og Kanye synes, at det kunne være sjovt at overraske Kim. Kim og Kanye så begge ud til at være meget berørte af Célines stemme - og de vendte sig ofte mod hinanden under flere af de overvældende øjeblikke i showet, siger kilden. 

Kilden fortæller videre til mediet, at Kim og Kanye takkede Céline Dion for en fantastisk optræden, og at de tre var i højt humør under mødet. De pjattede og jokede med hinanden, og Céline var meget glad for, at Kim og Kanye var mødt op til hendes optræden. 

Kim kar tidligere mødt Céline Dion. Det skete i 2011, og i et interview med Billboard i 2016 har hun kaldt sangerinden for sin favorit. 

Kim og Kanye kunne i fredags fejre bryllupsdag. Det celebre par har nu været gift i fem år. Bryllupsdagen faldt to uger efter, at de to har budt deres fjerde barn velkommen til verden. 

Den lille ny har fået navne Psalm West, og han kom til verden via en rugemor. Kim og Kanye har derudver North West, Saint West og Chicago West. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close