Reality4. november 2015

Anna Due forfulgt af stalker: - Kan se mig nøgen

Den tidligere reality-babe Anna Due har fået sig en lidt for nærgående forfølger derhjemme, som både kigger ind ad hendes vindue og stjæler hendes post
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-01034.jpg
 Dan Mariegaard

En af Anna Dues naboer ved åbenbart ikke, hvordan man respekterer privatlivets grænser. Hun har nemlig oplevet, at posten er forsvundet fra hendes postkasse, men endnu mere uhyggeligt er formentlig, at en fremmed står og kigger ind ad hendes vindue.

Som hun beskriver den skræmmende oplevelse i et indlæg på sin blog:

- Min mor og jeg kom op gennem opgangen, og da vi gik over mod min dør, stod der en mand og kiggede ind af ruden. Jeg tænkte, at det måske var viceværten? Men nej, han gik, da han fik øje på os. Vi synes, at det var ret mystisk, men tænkte ikke videre over det. Men men men, i forgårs var jeg på vej ud på toilettet for at trække i nattøj, på vejen kan jeg se igennem patiennerne at der står en person og kigger en, men hurtigt forsvinder igen.

Og for at gøre tingene værre, så kunne stalkeren have fået et kig på Anna Due uden en trevl på kroppen.

- Jeg har altså tit gået nøgen rundt fra badeværelset og ind på værelset for at skifte, men det gør jeg i hvert fald ikke mere… OG der skal skiftes persienner, det er helt sikkert, skriver Due på sin blog.

Anna Due, der netop har fået nye brystimplantater, håber på den ene side, at hun kan nappe forfølgeren på fersk gerning, men samtidig vil hun ikke udelukke muligheden for en flytning, hvis ikke stalkeren forsvinder.

Du kan læse hele hendes indlæg HER.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold