Reality16. oktober 2015

STÆRKE BILLEDER: Anna Due viser de nye bryster frem

Paradise-baben Anna Due var under kniven i søndags for at få lavet en brystforstørrende operation. Vi skal advare om stærke billeder fra operationsbordet

Anna Dues bryster

Anna Due fra ”Paradise Hotel” blev i søndags opereret for at få løftet sine bryster og få gjort dem større. I et nyt blogindlæg viser hun billeder fra operationen sammen med det flotte, færdige resultat af sine bryster.

Vi siger med det samme: Hvis du får kvalme af billeder fra en operationsstue og kan mærke blodet forlade dit hoved ved synet af blod, skal du ikke følge linket til Anna Dues seneste indlæg. Men hvis du samtidig er interesseret i at se Anna Dues bryster efter operationen, kan vi anbefale at se billederne.

Se billederne her

Hvis du ikke har mod på at se de nye bryster, kan du se flere billeder af de gamle i galleriet øverst.

Den tidligere reality-deltager virker ovenud begejstret for sit nye frontparti, da hun sammen med billederne blandt andet har ledsaget følgende tekst:

- DET ER FANDME BLEVET FLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tidligere har hun også forklaret til SE og HØR, at hun er virkelig glad for resultatet.

- Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er virkelig blevet godt, forklarede hun for et stykke tid siden til SE og HØR.

Om selve operationen, som hun var tæt på at fortryde, skriver hun ret detaljerigt om oplevelsen i sit nye indlæg.

- Her er jeg næsten lige vågnet op af narkosen, og det første jeg tænkte på var MAD MAD MAD! Jeg var simpelthen så sulten, ha ha. Jeg var glad for det var overstået, men samtidig ret forvirret, kunne slet ikke finde hoved eller hale i noget som helst. Da jeg vågnede fra narkosen troede jeg at jeg stod i mit køkken? Skriver hun på sin blog.

Du kan se billederne fra operationen og det færdige resultat HER. Igen advarer vi om stærke billeder.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png
null

Sponsoreret indhold