Reality2. oktober 2015

SLÅ TIL, DRENGE: Sådan scorer du Anna Due

Hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om at få den labre reality-stjerne i nettet, så fortæller Anna Due nu, hvad hun har af krav til en gut. Og bare rolig, hun har faktisk slækket på kravene gennem tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annadue-dan-mariegaard.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Kunne du godt tænke dig at danne par med ”Paradise Hotel”-baben Anna Due, fortæller hun nu i et nyt blogindlæg, hvad hun kræver af en ny fyr.

Og du skal ikke lade dig afskrække, hvis du ikke ligefrem ligner den smukkeste Hollywood-stjerne eller ikke gider i byen hver weekend.

- Før i tiden var jeg meget kræsen, og havde mange krav til en fyr, OG han skulle være lækker før jeg overhoved kunne være interesseret. Men det synes jeg at der har ændret sig, både krav, men også mht udseende, skriver Anna Due i sit nye indlæg på sin blog.

Men hvad kræver hun så at sin kommende udkårne? Det fortæller hun også.

- Min kommende fyr skal have “far” potentiale og han behøver ikke at være Aarhus lækreste. Han skal selvfølgelig se godt ud, men det vigtigste for mig er hans personlighed, skriver Anna Due, der tidligere dannede par med Martin ’Ham den gamle’ Hjort, som hun har sønnen Villian med.

Det er netop hendes forholdsvis nye rolle som mor, der har gjort, at paradisoen har ændret opfattelsen af, hvad hun leder efter i en fyr. Så du skal være parat til at være papfar for Villian, hvis du vil komme sammen med Anna Due.

Men hun har et meget specifikt krav til alderen, som gør, at hvis du er frisk ud af gymnasiet, skal du nok ikke sætte dine forhåbninger for højt efter at gøre kur til reality-stjernen.

- Han skal være over 27. Nu hvor jeg har fået et barn, så skal min næste kæreste altså være en fyr som har styr på sit liv, og som har fået løbet hornene af sig! En fyr som hviler i sig selv, det har jeg virkelig brug for, understreger hun i sit indlæg.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold