Reality23. juni 2016

Joy ked af sin mave

Reality-baben har hadet sin krop det meste af livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joy-k-petersen.jpg
 Foto: Peter Grosen
Reality-baben Joy K. Petersen, der ellers absolut ikke har noget at skamme sig over, har hadet sin krop det meste af sit liv, skriver hun i et blogindlæg.
- Nu er jeg altså 28 år og det er super ærgeligt, at jeg nærmest har brugt hele livet på at punke mig selv og være utilfreds og hade min krop. Jeg sætter al for store krav til mig selv, og hvordan jeg skal se ud. Og det skal jeg stoppe med. Fordi man er sku ikke lykkelig når man har det på den måde, skriver Joy.
Hun er i særdeleshed ked af sin mave. - Mit sværeste punkt på kroppen, er min mave. Uanset hvor meget eller hvor hårdt jeg træner, eller hvor sund og fedtfattig et kost jeg indtager, så vil maven bare ikke det samme som jeg, skriver Joy.
Hun er slank og veltrænet og er selv inde på, at hun lider af lavt selvværd og er for hård ved sig selv. - Jeg står ofte i spejlet og hader synet af mig selv, også selvom man får at vide, at man ser super godt ud. Så er det bare ikke den følelse der gemmer sig inden i mig. Hvor jeg tænker, bliver jeg nogensinde tilfreds med mig selv? Har jeg bare fået hjernevasket mig selv til aldrig at være tilfreds?
I kommentarsporet til blogindlægget får hu ros for sit udseende, og det ender da også med, at hun lover sig selv, at hun skal lære at blive tilfreds med sig selv. Læs hele blogindlægget her.

Sponsoreret indhold