Reality29. juli 2015

Joy: Ingen vil ansætte mig

Reality-pigen fra "Mig og min mor" har selv en ide om, hvorfor det er så svært for hende at få job som pædagog.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joy_web_1_kaspar_wenstrup.jpg
 Kaspar Wenstrup

I januar blev Joy Petersen, kendt fra Kanal 4- programmet "Mig og min mor", uddannet pædagog.

Men siden da har hun haft mere end svært ved at finde et job, hvor hun kan bruge sine kvalifikationer og sin tre et halvt år lange bacheloruddannelse.

- Jeg skulle have været til en jobsamtale i onsdags i en børnehave, fortæller Joy til Kanal 4.

- Jeg tænkte: "YES", for jeg har sendt næsten 100 ansøgninger afsted, og jeg har ikke hørt noget tilbage, fortæller Joy.

Og denne gang skulle åbenbart heller ikke være lykkens gang for den barmfagre pige.

- Jeg glædede mig sindsygt til at komme til samtale. Men så blev jeg ringet op samme dag og fik at vide, at jeg ikke skulle komme, da hende, der skulle holde samtalen, var blevet syg i løbet af natten, men de ville ringe til mig, så snart jeg kunne komme ind igen, fortæller Joy.

Hun havde dog allerede en dårlig fornemmelse af, at den aflyste samtale ikke skyldtes sygdom, men derimod at børnehaven havde fundet ud af, at hun var Joy fra "Mig og min mor".

- Jeg ringede til min mors moster og sagde, at jeg godt ville vædde med, at det var fordi, de havde fundet ud af, hvem jeg var. Og at de nok ville sende mig en mail om, at de ikke ville have mig til samtale alligevel, fortsætter Joy sin beretning.

Og den blonde babe fik tilsyneladende ret.

- Næste dag modtog jeg en mail om, at de trak samtalen tilbage, da de havde fundet den, der skulle ansættes.

Selvom Joy er træt af, at hun ikke får lov til at bruge sin pædagoguddannelse, så er hun ikke typen, der giver op så let. Hun bruger nemlig ventetiden på at dyrke sin store passion, som er sundhed og motion. Så derfor er hun gået i gang med at udanne sig til kostvejleder.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold