Nyheder 15. september 2014

Joy og Carlos nyt par: Det vigtigste for os er respekten for hinanden

Reality-baben har fået Paradise-fyren Carlos
Af af
Joy og Carlos er et nyt par
Joy og Carlos er et nyt par
Foto: PrivatJoy flyver på en lyserød sky for tiden, for der er kommet en ny fyr ind i hendes liv. Lørdag afslørede Mig og min mor-pigen således på Facebook, at hun 'er i et forhold med Carlos Zamora'.

Den mørkhårede Carlos er nok mest kendt fra Paradise Hotel, hvor den kække fyr medvirkede i sjette sæson. Carlos Zamora fortæller til SE og HØR, at kærligheden mellem dem begyndte at spire en aften i byen:

- Vi har længe vidst, hvem hinanden var og hilst pænt, men aldrig på flirteplan. På et tidspunkt faldt vi i snak med hinanden i byen, og hvor det udviklede sig til flirt og træning senere hen. Det var ikke nemt i starten da vi skulle se hinanden an. Ingen af os så det komme, så det var noget af en tilvænningsproces, siger Carlos Zamora og tilføjer;

- Vi var også smånervøse for hvad folk ville tænke om os, fordi vi ikke vil sættes i bås med den typiske realitypar med natteliv, skandaler osv. For os handler det om at være anstændige og eksemplariske. Med tiden viste det sig at vi havde en del ting til fælles mht livsstil, humor og ambitioner.Joy og Carlos kendte hinanden i forvejen, men det var først efter lidt flirt i byen, at parret fandt sammen (Foto: Privat)


- Vi betragter os lidt som et fitnesspar, som vil sprede god karma og træningsvideoer, som folk kan blive inspireret af. Det vigtige for os er respekten for hinanden og at være tro mod hinanden. Det er alt for nemt at være utro i dagens Danmark. Vi er startet på en frisk uden nogle fordomme og har ingen skeletter i skabet. Vi lever i nuet, har det godt sammen og er på lige fod med alle andre, siger Carlos Zamora.

Den glædelige nyhed har fået mange kommentarer på reality-baben Joys Facebook-side. Mange skriver tillykke, og at parret fortjener hinanden.LÆS OGSÅ: Joy er smaskforelsket

LÆS OGSÅ: Single-Joy: Jeg er kræsen

LÆS OGSÅ: Single-Joy: Alle de forkerte mænd

Også Joys mor, Mia, har kommenteret det nye kærlighedsforhold mellem Carlos og Joy:

- så kom det frem,hehe. Krydser fingre for i morgen.Men finder lige flere adr. God søndag Joy K. Petersen Mor . Dejligt sove sammen sidste uge,det bliver vi sku aldrig for gamle til,ligge og sladre,hygge,spise god mad.Synd for de der ikke har samme...Som mor altid har sagt siden du var lille,du så smuk og alle dr så dig sagde : orh ,mia din datter bliver smuk som stor,lol.MEN du blev smukkste i verden,i mine øjne.

Den labre larve har tidligere fortalt, at hun er ret så kræsen, når det kommer til mænd:

Til SE og HØR fortalte hun for i slutningen af maj, at hun leder efter en mand, der er ærlig, ikke har det store behov for at have masser af veninder, at han ikke er venner sine eks'er, at han er tro, loyal og respekterer hende for den, hun er.

- Der skal ganske lidt til for, at jeg dropper ham, for eksempel hvis han på vores første date fortæller om en anden kvinde, han godt ku', så ser vi ikke mere til hinanden, det gider jeg simpelthen ikke, fortalte Joy for nyligt til SE og HØR.

Sponsoreret indhold