Reality11. juli 2016

Endelig nyt fra højgravide Amalie: - Jeg tisser hele tiden

Det er lige op over for højgravide Amalie Szigethy
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie-szigethy1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Reality-prinsessen Amalie Szigethy er meget højgravid og hende og Mikkel Skelskovs datter kan komme til verden, hvornår det skal være.

Der har været forholdsvis stille om Amalie Szigethy i den seneste uge, efter at hun er gået i mere eller mindre selvvalgt eksil fra de sociale medier, som ellers i flere år har været hendes foretrukne kanal til omverdenen, når stort eller småt fra hendes verden skulle formidles ud til de mere end 100.000 følgere.

Hun meldte i sidste uge ud, at hun ikke ville sige noget om, præcis hvornår hun skulle føde, og at hun ville have lov at lære sin datter at kende, før hun melder noget ud til offentligheden.

Samtidig kom det frem, at TV3 følger hende med et kamerahold under det planlagte kejsersnit, så der bliver tilsyneladende noget TV ud af fødslen og et honorar til Amalie.

Men i dag valgte hun at bryde tavsheden og fortalte om søvnproblemer og tissetrang.

- Status på min graviditet! Jeg er så glad & fyldt på lykke, dog har jeg ikke fået en ordentlig nattesøvn de sidste par uger fordi jeg enten ligger & tænker for meget, eller så skal jeg tisse, eller så får jeg hedeture & sidst men ikke mindst, så vågner Josephine hvis jeg vågen så natteturene er allerede begyndt kan jeg roligt sige, men det gør mig ikke noget Tæller dagene til min termin. Hold kæft det tæt på nu, ih det lidt ligesom en blind date, skriver Amalie på Instagram.

Så der er stadig ikke kommet noget barn.

Du kan se Amalies opslag herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/amalieudklip.jpg

Amalie er ikke længere sammen med faderen til barnet, Mikkel Skelskov.

De gik fra hinanden under nogen tumult tidligere på året, få uger efter at Amalie i SE og HØR havde fortalt, at de skulle flytte sammen i en villa i Nordsjælland.

Mens Amalie afventer fødslen, har vi fundet et galleri til dig med realityprinsessen på stranden: (Artiklen fortsætter efter galleriet)

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

Mikkel Skelskov beskyldte Amalie for at have været ham utro med Peter 'Ulven' Birch, hendes tidligere mand.

Peter Birch har kategorisk afvist at have været i seng med Amalie under hendes graviditet.

Det seneste intermezzo mellem Amalie og Mikkel Skelskov fandt sted i maj, hvor Amalie beskyldte Mikkel for i beruset tilstand at bryde ind i et hus, hvor hun opholdt sig med en veninde.

Amalie blev angiveligt meget skræmt, da Mikkel og hens venner 'brød ind' i huset.

Med til historien hører, at Mikkel Skelskov har fremført, at det omtalte hus er et, han lejer og betaler for, så Amalie kunne have en tryg base under graviditeten.

Sponsoreret indhold