Højgravide Amalie om fødselsrygter: Her er sandheden om rygterne

For få dage siden var højgravide Amalie forbi Hillerød Hospital, og det fik mange – blandt andet SE og HØR – til at spekulere i, om hun var gået i fødsel. Der er dog ikke kommet en mini-Amalie nu

For få dage siden var højgravide Amalie forbi Hillerød Hospital, og det fik mange – blandt andet SE og HØR – til at spekulere i, om hun var gået i fødsel. Der er dog ikke kommet en mini-Amalie nu

Foto: Thomas Laursen

Det er ikke mange dage siden, at højgravide Amalie Szigethy blev set på Hillerød Hospital med sin mor og et filmhold fra TV3.

Det fik flere – blandt andre SE og HØR – til at gisne om hun var ved at føde. Men Amalie er dog ikke blevet mor endnu.

Det fortæller Amalie ifølge Dagens.dk på Instagram, hvor hun har lagt et billede op.

- Til alle mine følgere og Danmarks presse: Jeg har ikke født og alt er fantastisk med min mave og lille pige. Tak for alle overskrifterne, jeg håber ikke i er strandet ude foran Hillerød Hospital, skriver Amalie ifølge mediet som kommentar til et billede, hun lagde på Instagram.

Det var onsdag, at SE og HØR fik flere tips om, at Amalie var endt på hospitalet. Flere havde set den tidligere ’Paradise Hotel’-hotel deltager ude foran hospitalet sammen med sin mor. Og derfor kunne man altså tro, at Amalie – der har termin lige om lidt – var ved at føde sin pige.

Det var dog ikke tilfældet. Efter planen skal den lille prinsesse tages ved et planlagt kejsersnit. Amalie har dog ikke afsløret, hvornår hun præcis forventer at blive mor.

Amalie ved allerede nu, hvad hendes ufødte datter skal hedde.

Den lille pige skal opkaldes efter både hende selv og hendes mor: Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy.

- Jeg hedder Josephine til mellemnavn, og min mor hedder Charlotte til fornavn, så der er en historie i hendes navn, og det synes jeg er rigtig smukt, forklarede Amalie i et afsnit af TV3-programmet ’Amalies Baby’ tilbage i maj.

Se billeder af Amalie i galleriet herunder:

Nyd vilde Amalie

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close