Nyheder 6. juli 2016

Amalie er på hospitalet: Føder hun nu?

Realitystjernen ankom til Nordsjællands Hospital tidligere i eftermiddags
Foto: Kaspar Wenstrup

Klokken 15.23 troppede realitystjernen Amalie Szigethy op på Nordsjællands Hospital i Hillerød, med sig ved sin side havde hun sin mor, Charlotte Lytton Kejser, det fortæller en kilde til SE og HØR.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udover mor Charlotte, så var der også et kameracrew lige i hælene på Amalie. Noget kan altså tyde på, at realitystjernen enten er blevet mor eller er ved at blive mor i disse timer.

Amalie har tidligere afsløret, at hun har termin 30. juli, at hun skal føde ved kejsersnit, og at hele Danmark får lov til at følge med på første parket senere på året, når ”Amalies Baby” vender tilbage på skærmen.

Allerede inden Amalie ankom ved hospitalet havde Charlotte Lytton Kejser taget plads på parkeringspladsen, hvor hun ventede på sin datter. Her fik hun lov til at stå et lille kvarters tid, inden Amalie ankom og de i fællesskab kunne gå ind på hospitalet.

På den korte gåtur fra parkeringspladsen til indgangen støttede højgravide Amalie sig til sin mor og til en person fra produktionsholdet.

Ifølge SE og HØR’s kilde, så tog Amalie det stille og roligt, men hun gik og holdt sig på maven.

- Hun så meget afslappet ud. Inden de gik helt ind stod de et halvt minut og snakkede, men hun lignede ikke en, der havde smerter, fortæller kilden til SE og HØR.

Hvis Amalie har termin 30. juli, så svarer det til, at hun er 37 uger henne. På dette tidspunkt i en graviditet er babyen færdigudviklet, så en fødsel på dette tidspunkt vil ikke skade barnet.

Et planlagt kejsersnit bliver normalt foretaget i 38. eller 39. uge.

Muligheden for at Amalie er gået i naturlig fødsel er selvfølgelig også til stede.

SE og HØR følger selvfølgelig sagen

Se billederne herunder

Privat

Amalie ankommer her til Nordsjællands Hospital sammen med sin mor og et kamerahold.(Foto: Privat)

Privat

Klokken 15.23 troppede Amalie op på Nordsjællands Hospital (Foto: Privat)

Privat

Sponsoreret indhold