Reality3. november 2015

Aisha i tårer i "Luksusfælden”: - Jeg skammer mig så meget

Aisha Jacobsen fortæller i aftenens afsnit af ”Luksusfælden”, at hende og kærestens økonomi er så klemt, at de ikke har råd til at besøges hendes familie. Men sandheden er en helt anden, og Aishi kan ikke holde tårerne tilbage - se et klip fra aftenens afsnit lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksus2.jpg
 Foto: TV3

39-årige Aisha Jacobsen bor i Harndrup på Fyn, men hun længes efter at besøge sin familie i Elfenbenskysten.

Desværre tillader hendes økonomi ikke den luksus at rejse ned til familien. Men da eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann fra "Luksusfælden" besøger parret Aisha Jacobsen og Allan Jørgensen og gransker deres økonomi, kan de se, at de prioriterer helt skævt - og de barske realiteter får tårerne til at pible frem hos Aisha, som du kan se i dette klip fra aftenens program.

Som noget lidt anderledes i aftenens udgave af ”Luksusfælden” beder programmets eksperter parret om SELV at gætte, hvordan deres økonomi ser ud på posterne som mad, bolig og diverse.

Specielt én post på tavlen springer i øjnene, parret aner nemlig slet ikke, hvad de bruger på ders såkaldte "diverse-post".

Aisha og Allan gætter nemlig selv på, at deres ’diverse-post" hver måned beløber sig til 5.400 kroner, men det sande beløb er næsten dobbelt så højt: nemlig 8.200 kroner.

Allan har ellers tidligere forklaret eksperterne, at parret kun har omkring 500 kroner at gøre godt med, når alle de faste udgifter er betalt.

Virkeligheden er imidlertid en helt anden. Selvom parret gætter meget rigtigt ved poster som ’mad’ og ’bolig’, så er ’diverse’-posten langt fra deres virkelighedsopfattelse.

Aisha og Allan bruger blandt andet deres penge på ting som grænsehandel, kontanthævninger og smøger. De ryger nemlig samlet to pakker cigaretter om dagen.

- Jeg skammer mig så meget, er Aishas reaktion, da hun indser, at hun har holdt sin familie for nar med undskyldningen om, at hun ikke har haft råd til at besøge familien i Afrika, når hun reelt bare har brugt sine penge forkert.

Hun bliver faktisk så påvirket af eksperternes afsløring, at hun begynder at græde og forlader optagelserne.

Se hele Aisha og Allans fortælling i aftenens afsnit af ”Luksusfælden” på TV3 kl. 20.00 og se, om eksperterne kan hjælpe parret.

Her bryder Aisha grædende sammen:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold