Reality28. oktober 2015

Diana efter brystmareridt: Nu kan jeg få mit drømmejob

Efter Diana Damkier var under kniven i ”Mit plastikmareridt”, er hun sluppet helt for smerterne i sine bryster. Nu kan hun endelig få sit drømmejob
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diana_2_-_mit_plastikmareridt.jpg
 Foto: TV3

Diana Damkier havde været gennem en brystreducerende operation, men var blevet efterladt med svære smerter. Hun satte derfor sin lid til, at lægerne i ”Mit plastikmareridt” kunne forvandle hendes kæmpe smerter til en kæmpe lettelse.

Som man kunne i tirsdagen program, var Diana direkte lykkelig, da hun havde været gennem operationen. Til SE og HØR fortæller hun, at hun nu kan få opfyldt sin karrieredrøm.

- Det job, jeg drømmer om, kunne jeg ikke have fået, hvis ikke jeg havde været igennem den her operation. Jeg vil gerne være tilrider og undervise omkring handicapryttere og handicapheste, og det ville jeg simpelthen ikke kunne, hvis jeg havde de smerter, fortæller Diana til SE og HØR.

Som man ikke kunne se i aftenens afsnit, lavede den 22-årige Diana efter operationen nogle optagelser, hvor hun var ude at ride, og det var en opløftende oplevelse.

- Efter operationen var jeg ude at ride uden smerter. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet det, siger Diana Damkier til SE og HØR.

Hun er ovenud glad for sine bryster i dag efter operationen i ”Mit plastikmareridt”.

- Jeg er blevet rigtig glad for dem, og jeg synes, det er et rigtig flot resultat, de har lavet. Der er heller ikke nogle smerter mere, forklarer Diana til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png
null

Sponsoreret indhold