Reality27. oktober 2015

"Luksusfælden" besøger Kristin: 220.000 kr. i støtte, men stadig underskud

Kristin har en enorm børneflok på syv unger, som giver hende næsten en kvart million kroner i støtte fra staten. Desværre er hendes økonomi så elendig, at der stadig er røde tal på bundlinjen. I aften forsøger "Luksusfældens" to eksperter så at se, om de kan hjælpe hende - se et klip fra aftenens program lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristin_-_luksus_1.jpg
 Foto: TV3

I aften er "Luksusfældens" to ekspterter rejst til Billund for at hjælpe Kristin.

Kristin er mor til syv, så der er rigeligt vasketøj, madpakker og bleskift at se til for den 34-årige mor. Hun får løbende både barselsbidrag og børnebidrag, men eksperterne fra ”Luksusfælden”, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, kan trods den store støtte se, at hun hver måned alligevel har underskud.

For selvom de samlede bidrag fra staten løber op i hele 220.000 kroner om året, har hun stadig et underskud på 2.300 kroner - hver måned vel at mærke.

Et af de store problemer for Kristins økonomi er hendes hus. Hun ville ønske, at hun kunne omlægge sit lån, så hun kunne få flere penge til rådighed. Desværre har hendes eksmand et udlæg i huset, så hun ikke kan ændre sit lån.

Dét betyder, at hun hver bruger 16.600 kroner på at bo i huset i Billund. Det er det samme hus, som hendes mand – hun blev skilt fra for otte år siden – som han har gjort udlæg i.

For at gøre skaden værre, har Kristin også en ubetalt advokat-regning på 20.000 kroner, og der er udsigt til fem konfirmationer for familien, som også skal betales. Selvom Kristin er god til at spare og køber på tilbud, har hun i sidste ende valgt ikke at betale nogle af sine kreditorer.

Det ser sort ud for Kristin, for Jan Swyrtz og Carsten Linnemann fra ”Luksusfælden” har regnet sig frem til, at hvis hun fortsætter med at lade være at betale sine kreditorer, vil hun langsomt, men sikkert opbygge et større og større underskud.

Eksperterne må vende enhver mulighed for at redde Kristin ud af den penible situation, for eksmandens udlæg i huset i Billund sætter en kæp i hjulet for at komme videre.

Det ser ud til, at lige meget hvilken løsning Kristin vælger i aftenens afsnit af ”Luksusfælden”, så vil hun ikke blive tilfreds.

Se, hvad eksperterne kan gøre for Kristin og den store familie i aften på TV3 klokken 20.00.

Her kan du se et klip fra aftenens afsnit, hvor Kristin bryder helt sammen over sin fremtidige økonomiske udsigt, hvis der ikke bliver gjort noget:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold