Reality29. september 2015

Daisy fra ”Luksusfælden”: - Jeg overholder mine aftaler

Efter Daisy medvirkede i ”Luksusfælden” for at få fikset sin nedadgående økonomiske spiral, overholder hun stringent de aftaler, hun lavede med programmets eksperter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_hilleroed_7_-_tv3_-_web1.jpg
 Foto: TV3

Da ”Luksusfældens” eksperter besøgte Daisy Grann i Hillerød, stod det så skidt til, at hun havde en gæld på næsten 600.000 og kunne se frem til et skattesmæk på 50.000 kroner. Efter deres visit er det gået rigtig godt.

- Jeg har fået ro på og orden i min økonomi. Jeg låner ikke penge mere eller tager kviklån, siger Daisy Grann til SE og HØR.

Hendes økonomi var blevet så misligholdt, at fx et lån på 1700 kroner via et kviklån havde vokset sig til 6700 kroner.

Men tiden med at betale en gæld af ved at optage lån med høj rente ser ud til at være forbi for Daisy.

- Nu hvor jeg overholder mine aftaler med kreditorerne, er der også penge tilbage til at leve for. Jeg har penge sidst på måneden og kan lægge til side og betale min gæld, siger Daisy til SE og HØR.

Hun blev opfordret til at flytte fra sin dyre lejlighed, men der er desværre ikke dukket noget nyt op.

- Jeg har ikke fundet noget andet. Jeg er skrevet op mange steder, men der er ikke så meget, jeg kan gøre. Men derfor kan det stadig løbe rundt, siger hun.

Føler sig manipuleret
Men selvom det går i den rigtige retning for Daisy, efter hun var med i ”Luksusfælden”, så var det ikke udelukkende en positiv oplevelse

Når Daisy ser udsendelsen, hun medvirker i, er det ikke alt, som hun er helt tilfreds med. Hun mener, at nogle optagelser af hende bliver brugt ud af kontekst.

- På et tidspunkt bliver jeg spurgt om, hvad jeg gør, når jeg vil forkæle mig selv. Jeg svarer så, at jeg nok ville tage ud og spise sushi. Det bliver så brugt, som om det er noget, jeg gør hver anden dag, forklarer Daisy til SE og HØR.

Men hvorom alting er, så har Daisy nu fået så meget styr på sin økonomi, at det bestemt går i den rigtige retning.

- Lige for tiden er jeg ved at spare op til jul, og min ene datter har fødselsdag i december, så det lægger jeg penge til side til, siger Daisy Grann.

Daisy kan se frem til at være gældfri om 13 år, hvis hun vedligeholder den flotte kurve med afbetalingerne.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold