Reality13. oktober 2015

Melanie fra ”Luksusfælden”: - Jeg gjorde det for min søns skyld

I aften kunne vi opleve en grædefærdig Melanie Bothmann udlægge sin ødelagte økonomi for eksperterne i ”Luksusfælden”. Til SE og HØR fortæller hun, at hun nok ikke havde medvirket, hvis hun ikke havde haft sin søn, Milo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/melanie_-_luksusfaelden.jpg
 Foto: TV3

I ”Luksusfælden” tirsdag aften kunne man opleve eksperterne Jan og Carsten være hovedrystende chokeret over Melanies enorme gæld og ubetalte bøder. Hun fortæller nu ærligt, at hun medvirkede for sin søns skyld.

- Jeg er glad for, at jeg medvirkede i programmet, men det var meget grænseoverskridende, da jeg stod i det. Bare det at skulle krænge hele mit privatliv ud var ret grænseoverskridende, men jeg gjorde det for Milo (søn på et år. red), fortæller Melanie Bothmann til SE og HØR.

Og der var rigeligt for eksperterne fra "Luksusfælden" at tage fat i: 42.000 kroner i ubetalte togbøder og over 500.000 i samlet gæld for Melanie.

Heldigvis fik eksperterne Jan og Carsten sat skik på hendes økonomi, så hun kan se frem til at være gældfri inde for en overskuelig fremtid om nogle år. Den plan holder stadig.

- Det går rigtig godt med at være fornuftig, spare og betale af på gælden. Der er også råd til at vælge økologisk, jeg skal bare vælge med omhu, forklarer Melanie til SE og HØR.

Hun var dog ikke alene med gælden. Den var som bekendt stiftet sammen med en ekskæreste. Han HAR dog skrevet under på en erklæring om at ville være med til at afvikle gælden, men indtil videre har hun endnu ikke set nogle penge fra hans side – tværtimod er han, ifølge Melanie, begyndt på et nyt økonomisk eventyr i Jylland.

- Jeg har ikke fået nogen penge af ham endnu, selvom jeg har løbende kontakt med ham et par gange om ugen. Han har åbnet en ny kaffebar i Jylland. Det er åbenbart det, som alle hans penge går til. Jeg synes godt, at han kunne betale til mig først, så jeg prøver at appellere til hans dårlige samvittighed, siger Melanie til SE og HØR.

Melanie – der både er flyttet for sig selv i Brøndby, har skåret ned på cigaretterne og i gang med uddannelsen som ernæringsassistent – har også fundet en smart metode til at undgå, at der falder flere togbøder i fremtiden.

- Jeg har fået rejsekort, og jeg husker at tjekke ud hver gang, fortæller Melanie til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold