Jeg blev afhængig af at få lavet læber

Foto: Kaspar Wenstrup

Samtidig med at realitydeltageren Caroline Petersen blev mere og mere kendt, voksede hendes læber tilsvarende.

Til sidste rendte hun rundt med et par stor og svulstige læber.

Men tiden med fillers i læberne er forbi, hun fandt nemlig ud af, at de blev for store.

Det fortæller hun på sin blog

Hun fik lavet sin første indsprøjtning, da hun var bare 18 år gammel. 

- Med tiden skete der dog det, at jeg blev lidt afhængig af at få lavet læber. Nogen kender nok udtrykket “mere vil have mere”, og sådan var det også for mig. Jeg har fået rigtig mange kommentarer på mine læber før i tiden – ikke ligefrem kun positive. Og ja, de blev for store! Der skete så det, at jeg selv erkendte dette, og derfor fik jeg sprøjtet noget ind, som opløste alt det, jeg havde i mine læber, og den dag i dag har jeg mine egne, skriver Caroline på bloggen

Selvom hun altså er stoppet med at sprøjte ting i læberne, så har hun stadig et par fyldige læber.

Men det skyldes ikke fillers eller andre ting. 

- Mine egne læber er faktisk store af natur, og jeg er ganske tilfreds med dem. Min intention var aldrig at få lavet mine læber kæmpestore; dog skete det, da det tog overhånd, skriver Caroline også på sin blog.

Caroline er altså færdig med at fylde sine læber med diverse ting, men resten af ansigtet er hun bestemt ikke færdig med. 

Og selvom hun kun er 21 år, så får hun stadig lavet botox.

- Jeg får lavet botox, fordi jeg godt kan lide tanken om at have en babyhud helt uden rynker. Det er dog ikke hovedformålet. Jeg startede med at få lavet botox på grund af den dybe bekymringsrynke, jeg havde siddende mellem øjenbrynene. Den var virkelig irriterende, eftersom min pudder satte sig i denne rynke, hver gang jeg lagde makeup, skriver Caroline

Samtidig med, at Caroline er stoppet med at fylde læberne med kemikalier, besluttede hun også, at det var på tide at smide nogle af de overflødige kilo.

Hun har dog også fortalt, at det ikke gik særligt godt på grund af sommerens mange fristelser. 

Da Caroline tidligere på året besluttede sig for, at det var på tide at smide de ekstra kilo, forklarede hun til SE og HØR, hvorfor hun havde taget beslutningen.

- Når jeg kiggede på gamle billeder, så tænkte jeg okay, jeg har set godt ud en gang, og så var det måske på tide, at jeg kom lidt derhen af igen. Jeg kunne da godt mærke, at jeg savnede min gamle krop, og så tænkte jeg at nu var det på tide, fortalte hun

Efter hendes vægtøgning, har der været masser af kommentarer om hendes vægt på de sociale medier. Men Caroline slog dengang fast, at hun kun har valgt at tabe sig for sin egen skyld. 
 
- Hvis jeg tabte mig for andre mennesker skyld, hvad ville jeg så være for mig selv. Man bliver nødt til at gøre ting for sig selv. Hvis jeg har lyst til et stykke kage, så spiser jeg et stykke kage. Jeg savner bare min gamle krop, så jeg vil egentlig gerne tilbage til den, hvor jeg ser slank ud, sagde Caroline. 
 
Se flere billeder af Caroline i galleriet herunder

Caroline Petersen fra Paradise Hotel på Amager Strand 2016

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close