Så dårligt går det med "Paradise"-Carolines vægttab

Caroline Petersen

Caroline Petersen

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Planen var, at Caroline Petersen skulle smide de overflødige kilo og komme tilbage til den vægt, hun havde, da hun var med i "Paradise Hotel". 

Men sommer, sol, is og hygge kom i vejen, og derfor er vægttabet nærmest gået i stå.

Det fortæller hun på sin blog.

- Jeg var virkelig ambitiøs det første stykke tid, og tabte mig 7 kilo, men det er gået noget i stå nu. Jeg nyder sommeren så meget, at jeg ikke orker at tænke på, hvad jeg spiser. Derudover har jeg også drukket en del alkohol. Men der skal virkelig også være plads til, at man kan hygge sig og spise og drikke, hvad man har lyst til, uden at skulle tænke på det eller ende med dårlig samvittighed, skriver Caroline på bloggen.

Caroline er da også begyndt at acceptere, at hendes krop har ændret sig. 

- Udover det er jeg også begyndt at være ligeglad med, hvad vægten siger. Jeg har accepteret min vægtforøgelse. Helt ærligt jeg er 21 år gammel, hvilket vil sige, at det er ganske normalt, at man tager på. Min krop har fået former og er blevet til en kvindekrop. Og så er jeg jo langt fra tyk, skriver Caroline. 

Overfor SE og HØR bekræfter hun, at det går dårligt med vægttabet, og så forklarer hun, hvorfor hun har skrevet blogindlægget.

- Jeg har skrevet det for at vise, at det ikke er alt, der er perfekt, fortæller Caroline til SE og HØR. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Caroline Petersen

Caroline Petersen var i foråret aktuel i "Divaer i junglen" og fik i den forbindelse lavet en babeserie til SE og HØR. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Da Caroline tidligere på året besluttede sig for, at det var på tide at smide de ekstra kilo, forklarede hun til SE og HØR, hvorfor hun havde taget beslutningen.

- Når jeg kiggede på gamle billeder, så tænkte jeg okay, jeg har set godt ud en gang, og så var det måske på tide, at jeg kom lidt derhen af igen. Jeg kunne da godt mærke, at jeg savnede min gamle krop, og så tænkte jeg at nu var det på tide, fortalte hun

Efter hendes vægtøgning, har der været masser af kommentarer om hendes vægt på de sociale medier. Men Caroline slog dengang fast, at hun kun har valgt at tabe sig for sin egen skyld. 
 
- Hvis jeg tabte mig for andre mennesker skyld, hvad ville jeg så være for mig selv. Man bliver nødt til at gøre ting for sig selv. Hvis jeg har lyst til et stykke kage, så spiser jeg et stykke kage. Jeg savner bare min gamle krop, så jeg vil egentlig gerne tilbage til den, hvor jeg ser slank ud, sagde Caroline. 

Ved årets Reality Awards forklarede Caroline også om sin vægt, det kan du se i videoen herunder

Se flere billeder af Caroline i galleriet

Galleri med Caroline Petersen fra Paradise Hotel

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close