Slut med slik og kage: Nu vil Caroline tabe sig

Caroline Petersen

Caroline Petersen

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Caroline Petersen har været meget ærlig omkring, at hun har taget 10 kilo på over det seneste år, men nu har hun taget skeen i den anden hånd. 

Hun vil nemlig gerne tabe sig igen, og derfor er det slut med slik og kage. 

- Jeg har tabt mig fem kilo allerede. Startede ud med at tage 10 kilo på, så nu kan man sige, at jeg er halvvejs til at se ud, som jeg gjorde før, fortæller Caroline til SE og HØR. 
 
 
På sin blog har hun også delt et billede af, hvordan hun ser ud, efter de fem kilo er røget af kroppen.
 
Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan ser Caroline ud i dag. (Foto: Privat) 
 
Til SE og HØR forklarer Caroline, hvorfor hun nu er gået i skarp træning. 
 
Når jeg kiggede på gamle billeder, så tænkte jeg okay, jeg har set godt ud en gang, og så var det måske på tide, at jeg kom lidt derhen af igen. Jeg kunne da godt mærke, at jeg savnede min gamle krop, og så tænkte jeg at nu var det på tide, fortæller Caroline. 
 
 
- Jeg spiser rigtig sund kost, og så har jeg været på nogle forskellige kure. Jeg dyrker lidt motion ved at jeg løbetræner, og så går jeg rimeligt meget. Så på den måde dyrker jeg også motion, fortæller Caroline. 
 
 
- Jeg spiser slet ikke slik overhovedet. Jeg spiser heller ikke ting med for mange kalorier, jeg tæller alle mine kalorier, fortæller Caroline. 
 
Det kan godt være hårdt for divaen at undvære de søde sager. 
 
- Jeg savner slik fucking meget. Især når folk spiser det foran mig, fortæller hun. 
 
Efter hendes vægtøgning, har der været masser af kommentarer om hendes vægt på de sociale medier. Men Caroline slår fast, at hun kun har valgt at tabe sig for sin egen skyld. 
 
- Hvis jeg tabte mig for andre mennesker skyld, hvad ville jeg så være for mig selv. Man bliver nødt til at gøre ting for sig selv. Hvis jeg har lyst til et stykke kage, så spiser jeg et stykke kage. Jeg savner bare min gamle krop, så jeg vil egentlig gerne tilbage til den, hvor jeg ser slank ud, siger Caroline. 
 
Du kan se flere billeder af Caroline i galleriet herunder

Caroline Petersen, Paradise Hotel 2016

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close